مطالعات نشان میدهد، تغییرات آب و هوایی در ۶۰ سال گذشته بیش از ۲۰ درصد تولید جهانی مواد غذایی را کاهش داده است. در مناطق گرمتر مانند آمریکای لاتین و آفریقا، این افت تا ۳۴ درصد است. بر اساس دادههای موجود، ایالاتمتحده تنها رشد ۵ تا ۱۵ درصدی را شاهد بوده و این در حالی است که پیشبینی میشود جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰ به ۱۰ میلیارد نفر برسد. کارشناسان باور دارند، دما در رشد و نمو گیاه یکی از عوامل مهم به شمار میرود. درحالیکه جمعیت جهانی همچنان در حال افزایش است، بهرهوری کشاورزی به دلیل اثرات تغییرات اقلیمی بهشدت سقوط کرده است.