ارتباط رژیم غذایی با خطر و شدت ابتلا به کرونا

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد نوع رژیم غذایی می‌تواند برشدت و خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ تأثیر بگذارد. به گزارش روز ایرنا به نقل از پایگاه اینترنتی ساینس دیلی، گروهی از متخصصان و پزشکان بیمارستان عمومی ماساچوست در بررسی‌های اخیر خود متوجه شدند افرادی که رژیم غذایی آنان بر پایه غذاهای گیاهی سالم قرار دارد، کمتر در معرض ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و حتی نوع شدید این بیماری بوده‌اند. اگرچه سابقه ابتلا به بیماری‌های متابولیک مانند چاقی و دیابت نوع دو با افزایش خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و همچنین افزایش خطر ابتلا به نوع شدید این بیماری مرتبط است، اما تأثیر کلی نوع رژیم غذایی بر این خطرات پیش‌ازاین شناخته نشده بود.محققان اظهار داشتند: گزارش‌های قبلی نشان می‌دهد تغذیه نامناسب یک مشخصه رایج در بین گروه‌هایی است که به شکل ناخوشایندتری تحت تأثیر همه‌گیری قرارگرفته‌اند، اما تاکنون داده‌های مربوط به ارتباط رژیم غذایی با خطر و شدت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ محدود بوده است. در این بررسی اطلاعات ۵۹۲ هزار و ۵۷۱ نفر در انگلیس و آمریکا مورد ارزیابی قرار گرفت. ابتدا، شرکت‌کنندگان به پرسشنامه‌ای در مورد عادات غذایی پیش از آغاز همه‌گیری پاسخ دادند. کیفیت رژیم غذایی با استفاده از یک رژیم غذایی سالم مبتنی بر گیاه که بر غذاهای گیاهی سالم مانند میوه‌ها و سبزی‌ها تأکید دارد، ارزیابی شد. در طول مدت انجام این مطالعه، ۳۱ هزار و ۸۳۱ نفر به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شدند. در مقایسه با افرادی که در پایین‌ترین سطح امتیاز رژیم غذایی قرار داشتند، افرادی که در بالاترین سطح از این نظر قرار داشتند، ۹ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و ۴۱ درصد کمتر در خطر ابتلا به نوع شدید این بیماری بودند. محققان تأکید کردند: این مطالعه نشان می‌دهد افراد می‌توانند خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را با توجه و تمرکز بر رژیم‌های غذایی سالم به‌طور بالقوه کاهش دهند.

 

لینک کوتاه: http://www.setaresobh.ir/fa/main/detail/79029/

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه

ارتباط رژیم غذایی با خطر و شدت ابتلا به کرونا

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد نوع رژیم غذایی می‌تواند برشدت و خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ تأثیر بگذارد. به گزارش روز ایرنا به نقل از پایگاه اینترنتی ساینس دیلی، گروهی از متخصصان و پزشکان بیمارستان عمومی ماساچوست در بررسی‌های اخیر خود متوجه شدند افرادی که رژیم غذایی آنان بر پایه غذاهای گیاهی سالم قرار دارد، کمتر در معرض ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و حتی نوع شدید این بیماری بوده‌اند. اگرچه سابقه ابتلا به بیماری‌های متابولیک مانند چاقی و دیابت نوع دو با افزایش خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و همچنین افزایش خطر ابتلا به نوع شدید این بیماری مرتبط است، اما تأثیر کلی نوع رژیم غذایی بر این خطرات پیش‌ازاین شناخته نشده بود.محققان اظهار داشتند: گزارش‌های قبلی نشان می‌دهد تغذیه نامناسب یک مشخصه رایج در بین گروه‌هایی است که به شکل ناخوشایندتری تحت تأثیر همه‌گیری قرارگرفته‌اند، اما تاکنون داده‌های مربوط به ارتباط رژیم غذایی با خطر و شدت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ محدود بوده است. در این بررسی اطلاعات ۵۹۲ هزار و ۵۷۱ نفر در انگلیس و آمریکا مورد ارزیابی قرار گرفت. ابتدا، شرکت‌کنندگان به پرسشنامه‌ای در مورد عادات غذایی پیش از آغاز همه‌گیری پاسخ دادند. کیفیت رژیم غذایی با استفاده از یک رژیم غذایی سالم مبتنی بر گیاه که بر غذاهای گیاهی سالم مانند میوه‌ها و سبزی‌ها تأکید دارد، ارزیابی شد. در طول مدت انجام این مطالعه، ۳۱ هزار و ۸۳۱ نفر به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شدند. در مقایسه با افرادی که در پایین‌ترین سطح امتیاز رژیم غذایی قرار داشتند، افرادی که در بالاترین سطح از این نظر قرار داشتند، ۹ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و ۴۱ درصد کمتر در خطر ابتلا به نوع شدید این بیماری بودند. محققان تأکید کردند: این مطالعه نشان می‌دهد افراد می‌توانند خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را با توجه و تمرکز بر رژیم‌های غذایی سالم به‌طور بالقوه کاهش دهند.

 

لینک کوتاه: http://www.setaresobh.ir/fa/main/detail/79029/

ارسال دیدگاه شما