ستاره صبح - پارسا سپهری: ایران مانند بسیاری از کشورهای خاورمیانه خشک و کم آب است، اما بسیاری از کشورهای همسایه با بهره گیری از علم روز دنیا توانسته اند از آب شور دریا و اقیانوس صنعت کشاورزی خود را توسعه دهند و با تامین محصولات از یک سو امنیت غذایی را ایجاد کنند و از سوی دیگر با ایجاد فضای سبز مانع ایجاد طوفان گرد و غبار شوند و تولید اشتغال کنند. در این ارتباط مجتبی پورمقدم، یک کارشناس مدیریت منابع آب می گوید: از سال 97 اعتبارات مربوط به کشاورزی در مناطق جنوب با آب شور قطع شد. در حالی که ظرفیت نوار ساحلی، ۱.۵ میلیون هکتار زمین با پتانسیل مناسب شور ورزی داریم که مناسب برای تولید دانه های روغنی مرغوب است. سرمایه گذاری در این حوزه می تواند در آینده برای سلامت مردم مفید باشد زیرا 95 درصد دانه های روغنی از خارج از کشور وارد می شود و به همین دلیل قیمت روغن با حذف ارز ترجیحی حدود 270 درصد افزایش پیدا کرد.