کد خبر : 718994 تاریخ : 1404/4/9 - 13:26
بقائی: به هیچ وجه تسلیم زیاده خواهی‌های طرف‌های مقابل نمی‌شویم سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر این که «به هیچ وجه تسلیم زیاده خواهی‌های طرف‌های مقابل نمی‌شویم» تصریح کرد: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و مدیرکل آن باید در مورد نحوه همکاری با ایران تجدید نظر کلی داشته باشند.

به گزارش ایسنا، نشست خبری «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه صبح دوشنبه با پخش سرود «ای ایران» و تصاویری از شهدای اخیر حمله رژیم صهیونیستی به ایران از جمله کودکان شهید آغاز شد.

وی در ابتدای سخنان خود در این نشست بار دیگر یاد شهدای حمله تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به ایران را گرامی داشت.او همچنین با تسلیت فرارسیدن محرم و تاسوعا و عاشورای حسینی گفت: تاسوعا و عاشورای حسینی برای ما الهام‌بخش دفاع عزتمندانه است.

نهادهای بین‌المللی اقدامات لازم را برای پاسخ‌گویی آمریکا و رژیم صهیونیستی در قبال تجاوز به ایران انجام دهند

سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه «آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران حمله کردند و این یک موضوع روشن است»، گفت: مطالبه اصلی ما از نهادهای بین‌المللی از جمله شورای امنیت سازمان ملل این است که رسماً بر این موضوع صحه بگذارند و اقدامات لازم را برای پاسخ‌گویی آنها به خاطر این تجاوز انجام دهند.

گزارش نامناسب مدیر کل آژانس یکی از بهانه‌ها برای تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا بود

بقائی همچنین در پاسخ به سؤالی در ارتباط با عملکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و مدیر کل آن در ارتباط با پرونده هسته‌ای ایران گفت: آن‌چه که ما همواره مطالبه کردیم این بوده که مدیرکل آژانس در چارچوب وظایف و مسئولیت‌های فنی خودش عمل کند و از تحت تأثیر قرار گرفتن برخی از اعضای شورای حکام و بعضی از اعضای آژانس پرهیز کند.

وی ادامه داد: رویکرد سیاسی آمریکا و سه کشور اروپایی و بعضی دیگر از کشورها در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران امر غیر قابل کتمانی است و در این ۲ دهه کاملا روشن شده است.

بقائی خاطرنشان کرد: انتظار ما همیشه از آژانس و شخص مدیر کل این بوده که به دور از فضاسازی‌های سیاسی، مسئولیت خودش را انجام بدهد. متأسفیم که درخواست‌های ما مورد توجه قرار نگرفت و گزارش آژانس و مدیرکل گزارش نامناسب و یکی از بهانه‌ها برای تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا بود.

وی خاطرنشان کرد: این موضوع و موضوعات مرتبط با عملکرد آژانس و قطع‌نامه شورای حکام نباید ما را از موضوع محوری که غیرقانونی بودن اقدام رژیم صهیونیستی و آمریکا در حمله به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران بوده غافل کند و آنچه که رخ داد یک عمل متجاوزانه بود.