کد خبر : 739042 تاریخ : 1404/4/18 - 12:01
درگیری شدید در اقلیم کردستان میان قبایل و نیرو‌های پیشمرگه درگیری مسلحانه میان برخی قبایل اقلیم کردستان عراق و نیرو‌های پیشمرگه به یک نزاع بزرگ تبدیل شده که تاکنون چند کشته نیز داشته است.

شب گذشته درگیری مسلحانه بین یک قبیله در اربیل و نیرو‌های پیشمرگه رخ داد که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی شد.

یک منبع محلی به خبرگزاری رسمی عراق (واع) گفت: «درگیری مسلحانه‌ای بین قبیله هرکیه و نیرو‌های امنیتی در منطقه خبات استان اربیل رخ داد که منجر به کشته، زخمی و آتش زدن تعدادی از خودرو‌های امنیتی شد.»

او افزود: «رئیس قبیله هرکیه از سایر قبایل استان اربیل درخواست کرد که در کنار آنها بایستند.»

رسانه های کردستان عراق در این باره به نقل از « احمدالذواق » فعال رسانه‌ای عراقی نوشتند که «سوزان مروة خلیف» از اعضای گروه «هرکیه» در درگیری با نیروهای تحت فرمان مسعود بارزانی کشته شده است.

این رسانه‌ها همچنین از برگزاری تظاهرات علیه مقامات کردستان عراق در منطقه «قلادزی» در استان سلیمانیه همزمان با درگیری‌های خونین میان «عشایر کرد آزاد» و نیروهای «پیشمرگه» در اربیل خبر دادند.

یک منبع امنیتی اقلیم کردستان عراق بامداد چهارشنبه به پایگاه خبری بغداد الیوم گفت که بر اثر درگیری‌های قبیله‌ای که در منطقه خبات در استان اربیل رخ داد، ۲ نفر کشته و ۱۱ نفر دیگر از جمله پرسنل امنیتی و غیرنظامیان زخمی شدند که به بیمارستان‌های اربیل انتقال یافتند.

منبع: خبرگزاری رسمی عراق (واع)