لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1403/12/07 - شماره 2462
نسخه چاپی

اعتراض به تاخیر همسان‌سازی و عیدی

در آخرین نشست هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران، نمایندگان پیشکسوتان جامعه کارگری مراتب اعتراض خود را به نحوه عملکرد دولت و مجلس اعلام کردند.
هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران تاکید کردند؛ پس از ۳۰سال کار و تلاش شبانه روزی برای اعتلای صنعت و شکوفایی اقتصاد کشور؛ بازنشستگان در فقر و محرومیت دست و پا می‌زنند و مسئولان دغدغه‌شان در حد همدردی است!
آن‌ها ضمن انتقاد از نحوه اجرای طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی؛ میزان پرداختی ها را که با اما و اگرهای زیاد همراه می شود، دربرابر طوفان تورم و گرانی‌ها ناچیز برشمرده و تصریح کردند: طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان برخلاف آنچه گفته می‌شد، نقشی در ارتقای معیشت حدود ۴.۵ میلیون بازنشسته‌ای نداشته که بالغ بر ۷۰ درصدشان حداقل بگیرند و با سیلی صورت خودشان را سرخ نگاه می‌دارند.
نصرالله دریابیگی رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران و نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور گفت: شرایط پیشکسوتان تولید خوب نیست و وعده‌های مجلس و دولت برای ارتقای زندگی‌شان هم محقق نشده است.
وی ضمن بیان اعتراض شدید بازنشستگان تامین اجتماعی کشور و استان مازندران درخصوص نحوه پرداخت عیدی بازنشستگان از سوی تامین اجتماعی گفت: این عیدی که ارزش آن یک جفت کفش مردانه است همه ساله در پایان بهمن پرداخت می‌شد و امسال مقرر شده اواخر اسفند واریز گردد! آیا مطالبات بازنشستگان کم ارزش‌تر از مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های همکار سازمان تامین اجتماعی است؟
دریابیگی گفت: حال کارگران و بازنشستگان خوب نیست و زمانی که حال ما خوش نباشد، جامعه هم حالش خوب نخواهد بود.

انتقاد مدرسان دانشگاه فرهنگیان از اجرای همسان‌سازی
انوشیروان حاجیان، نماینده مدرسان بازنشسته دانشگاه فرهنگیان، در تماس با خبرنگار ایلنا، در ارتباط با وضعیت حقوقی خود و همکارانش گفت: افزایش همسان‌سازی برای ما مدرسان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور، ناچیز و در موارد بسیاری برابر با صفر بوده است؛ ۲۵۰۰ مدرس دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور با ایجاد یک کمپین، خواستار تغییر اوضاع و اصلاح در فرمول‌های همسان‌سازی شدیم. این مدرس بازنشسته افزود: عدم اعمال همسان‌سازی برای این ۲۵۰۰ نفر، کاملاً ناعادلانه است؛ ما از افزایش قانونی محروم شده‌ایم و هر بار به مسئولان مراجعه کرده‌ایم فایده‌ای نداشته است. به گفته حاجیان، مدرسان دانشگاه فرهنگیان بازنشسته صندوق کشوری هستند اما متاسفانه مشمول همسان‌سازی نشده‌اند. او افزود: به حقوقِ خود من بعد از ۳۵ سال سابقه تدریس، یک ریال اضافه نشده است. بارها به صندوق کشوری مراجعه کردیم به ما گفتند این ایراد باید در مجلس شورای اسلامی برطرف شود. ما در نامه‌ای به وزیر علوم، خواستار اصلاحات شدیم؛ در این نامه که به امضای رئیس هیات موسسان کانون بازنشستگان دانشگاه فرهنگیان رسیده، آمده با توجه به اینکه از سال ۹۹، حقوق مدرسان غیر هیات علمی افزایش نداشته است، در همسان‌سازی مشمول افزایش حقوق نشده‌اند. حاجیان در پایان تصریح کرد: در این نامه درخواست کردیم با انجام یکسری اصلاحات در حقوق، بی‌عدالتی مزدی را از میان بردارند. حالا ۲۵۰۰ مدرس با مدرک کارشناسی ارشد و دکترا منتظر توجه دولت و مجلس و احقاق حق هستیم.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • نارضایتی 80 درصد کاربران از سرعت اینترنت
  • کاهش ۲۵ درصدی ورودی سدها
  • تنوع فقر در جامعه
  • سن بازنشستگی افزایش یافت
  • اعتراض به تاخیر همسان‌سازی و عیدی
  • قربانیان تصادفات بیشتر از جنگ
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.