لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1403/12/08 - شماره 2463
نسخه چاپی

اجرای مصوبه جدید «تاثیرمعدل در کنکور» از خرداد

ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره
با تصویب شورای عالی آموزش‌وپرورش «پشت‌کنکوری‌های ۱۴۰۳ و قبل از آن، نیازی به ترمیم نمره یا ایجاد سابقه برای پایه یازدهم ندارند مهدی خراشادی زاده مدیر کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی شورای عالی آموزش‌وپرورش در گفت‌وگو با ایسنا بابیان اینکه در جلسات آخر شورای عالی آموزش‌وپرورش مصوبات جدید تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور بررسی و در جلسه فوق‌العاده روز شنبه بخشی از این مصوبه به تصویب رسید گفت: بخش قطعی مصوبه، «ترمیم نمره» بود که نگرانی‌ها و درخواست‌های زیادی به همراه داشت. محدودیت ترمیم یک‌بار با شرایطی برداشته شد، ازجمله این‌که تمام دروس برای ترمیم انتخاب شود و نمره‌ای که آخرین بار درترمیم کسب می‌شود ملاک عمل قرار گیرد. وی بابیان اینکه در جلسه دو ماه پیش با نمایندگان داوطلبان و معترضان در شورای عالی، اعلام کردند چطور سازمان سنجش ۴۰ درصد را هرسال آزمون می‌گیرد، شورای عالی هم اجازه ترمیم ‌۶۰ درصد سوابق تحصیلی را هرسال بدهد ادامه داد: همچنین اعلام کردند برای این کار محدودیت گذاشته شود، در ۴۰ درصد سازمان سنجش، از پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم و همه دروس سؤال می‌آید و انتخاب با متقاضی نیست که مثلاً ۴۰ درصد کنکور را فقط درس فیزیک امتحان بدهد و باید همه دروس آزمون داده شود، بنابراین برای ۶۰ درصد دیگر همه دروس را بگذارید ولی اجازه ترمیم چندین بار هرسال داده شود.

ترمیم نمره 
خراشادی‌زاده بابیان اینکه با پیشنهاد این داوطلبان موافقت شد گفت: داوطلبان هرسال می‌توانند ترمیم نمره انجام دهند به شرطی که تمام دروس را انتخاب کنند. همان‌طور که ۴۰ درصد را سازمان سنجش در تمام دروس امتحان می‌گیرد، اینجا هم ۶۰ درصد شامل تمام دروس می‌شود. او بابیان اینکه ترمیم نمره پایه یازدهم دو بخش شد ادامه داد: کسانی که در خرداد ۱۴۰۳ و قبل از آن فارغ‌التحصیل شدند به دلیل نهایی نبودن پایه یازدهم، نیاز به ایجاد سابقه پایه یازدهم ندارند لذا فقط برای پایه دوازدهم باید ایجاد سابقه کنند اما سایر فارغ‌التحصیلان آینده که خرداد ۱۴۰۴ فارغ‌التحصیل می‌شوند،‌ مطمئناً در پایه یازدهم ایجاد سابقه انجام می‌دهند لذا ۲۰ درصد پایه یازدهم و ۴۰ درصد پایه دوازدهم برایشان لحاظ می‌شود.

نحوه ایجاد سابقه و ترمیم نمره فارغ‌التحصیلان 
خراشادی‌زاده بابیان اینکه برای فارغ‌التحصیلان خرداد ۱۴۰۳ و قبل از آن ۶۰ درصد پایه دوازدهم لحاظ می‌شود درباره عطف به ما سبب شدن یا نشدن مصوبه گفت: دانش‌آموزانی که قبلاً فارغ‌التحصیل شده‌اند برای پایه یازدهم ایجاد سابقه انجام ندهند. همچنین اگر کسی برای اولین بار قصدترمیم نمره دارد، صرفاً در خرداد ۱۴۰۴ اختیار این را دارد که تک‌درس یا تمام دروس را انتخاب کند ولی از سال ۱۴۰۵ تک‌درس نداریم و آن نیز حذف می‌شود.

مصوبه جدید «تأثیر معدل در کنکور» از خرداد ۱۴۰۴ 
 وی بابیان اینکه موضوع‌ترمیم نمره و تعداد ۶ درس‌ پایه یازدهم تصویب و قطعی است زیرا در اختیار شورای عالی آموزش‌وپرورش است افزود: پیشنهاد تاریخ اجرای مصوبه از خرداد ۱۴۰۴  داده‌شده اما درنهایت شورای سنجش و پذیرش و شورای عالی انقلاب فرهنگی باید این امر را تائید و تصویب کنند. پیشنهاد ضرایب هم از طرف آموزش‌وپرورش داده‌شده و تصویب آن با شورای سنجش و پذیرش است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • تعداد معتادان کشور ۴ میلیون نفر
  • سرما غیرطبیعی نیست
  • سریال تعطیلی‌ها
  • ۸ میلیون اتباع افغانستانی در ایران هستند
  • افزایش سن اهداکنندگان خون
  • اجرای مصوبه جدید «تاثیرمعدل در کنکور» از خرداد
  • افتتاح درمانگاه خیریه حضرت ام‌البنین منطقه منبع آب اهواز
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.