لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1403/11/16 - شماره 2448
نسخه چاپی

خبرنامه

ظریف با ساواک ارتباط نداشته است
مرکز اسناد انقلاب اسلامی اعلام کرد که سندی از ارتباط ظریف با ساواک در مرکز اسناد انقلاب وجود ندارد.  مرکز اسناد انقلاب اسلامی اعلام کرد: طی روزهای اخیر ادعایی مبنی بر ارتباط محمدجواد ظریف با ساواک از سوی برخی از افراد مطرح شده است. مرکز اسناد انقلاب اسلامی، علی‌رغم این‌که وظیفه بررسی صحت و سقم  ادعاهای سیاسی له یا علیه افراد ندارد، در راستای رسالت خود در زمینه صیانت از تاریخ انقلاب اسلامی و نیز در پاسخ به افکار عمومی و درخواست اهالی مطبوعات و رسانه، این ادعا را راستی‌آزمایی کرده است. براین اساس بر طبق اسناد موجود در این مرکز که البته همه اسناد را در بر نمی‌گیرد، هیچ‌گونه سندی دال بر همکاری و ارتباط آقای ظریف با ساواک در مرکز اسناد انقلاب اسلامی وجود ندارد.

شرط  مذاکره با آمریکا
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت:آمریکا نشان داده که اهل پایبندی به عهد و پیمان نیست و نقض پیمان می‌کند لذا ما فکر می کنیم اساسا مذاکره با آمریکا هیچ انتفاع اقتصادی و سیاسی برای ایران ندارد و بدون ضمانت و راستی آزمایی در مقام عمل فقط اتلاف وقت است. ابراهیم عزیزی در گفت و گو  با  ایرنا درمورد مذاکره ایران و آمریکا در دولت جدید ترامپ،گفت: تکیه بر آمریکایی ها تکیه بر دیوار کاغذی است هیچ اعتمادی به آمریکایی‌ها ما در طول این سال‌ها نداشتیم و نداریم چون دیوار بی اعتمادی بین ما و آمریکایی‌ها دیوار بلندی است و اصل بر همین اعتماد است . آمریکایی ها برای توافق‌نامه و تصمیمات مجامع بین‌المللی و سازمان‌های جهانی هم ارزش قائل نیستند به هر حال این مذاکره فقط اتلاف وقت است و هیچ انتفاعی را برای ایران در بر ندارد.

نقش آلاینده‌ها در ابتلا به سرطان
معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: حجم بالای آلاینده‌های محیط زیستی که به شکل‌های مختلف در پیرامون ما وجود دارد، نشانه آن است که آلاینده‌های خطرناک محیط زندگی از آنچه فکر می‌کنیم به ما بسیار نزدیک‌ترند. شینا انصاری در پیامی به همایش «طبیعت و تن» افزود: با وجود توافقنامه‌های بین‌المللی و منسوخ‌شدن کاربرد بسیاری از موارد شیمیایی پرخطر، چرخ کارخانه عظیمی که انسان معاصر برای ساخت انواع ترکیبات شیمیایی پدید آورده است، همچنان پرشتاب می‌چرخد. وی با اشاره به موضوع مبارزه با سرطان با رویکرد محیط‌زیستی بیان کرد: از آنجا که آلاینده‌های محیط زیستی موجود در محیط زندگی‌مان یکی از عوامل مهم در بروز انواع سرطان هستند، بررسی اثر این آلاینده‌ها و مدیریت و کاهش انتشار آن‌ها می‌تواند نقش بسزایی در کاهش بیماری سرطان داشته باشد.

صدور پروانه وکالت سعید مرتضوی
صدور پروانه وکالت از کانون وکلای یزد برای سعید مرتضوی ،سبب تعجب و اعتراض جامعه وکالت ،فعالان مدنی و اهالی رسانه شده ، در همین راستا تعدادی از وکلای شیراز،تبریز و تهران درخواست ابطال مصوبه‌ی مورد نظر را تقدیم دادگاه عالی قضات کردند آنچه مبنای واکنش و اعتراض جامعه‌ی وکالت به مصوبه‌ی کانون وکلای یزد قرار می‌گیرد چیزی فراتر از سوابق دادستان سابق تهران در پرونده هایی چون کهریزک یا مسئولیت ایشان در سازمان تامین اجتماعی بوده ،پرسش اساسی غالب معترضین به چنین مصوبه‌ای مبتنی بر مفاد سوگندنامه‌ی وکیل است که در آن احترام به قانون و رعایت نظامات اولویت یک وکیل تعریف شده ،وکلا شرافت خویش را وثیقه‌ی این سوگند قرار می‌دهند تا جز عدالت و احقاق حق منظوری نداشته و برخلاف شرافت قضاوت و وکالت اقدام و اظهاری ننمایند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • وفاق ملی راه حل مشکلات کشور
  • دنیا را فرصت ببینیم نه تهدید
  • چرخش به سمت واقع گرایی
  • دیدار مهم نتانیاهو با ترامپ پیامد ناگوار برای منطقه خواهد داشت
  • خبرنامه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.