لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1403/11/29 - شماره 2456
نسخه چاپی

طرح دوباره ترامپ برای مذاکره مستقیم با ایران


شبکه سعودی الحدث در گزارشی به نقل از یک منبع اروپایی مدعی شد که رئیس جمهور آمریکا در صدد مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران است. به گزارش خبرآنلاین، به نقل از یک منبع اروپایی مدعی شد که رئیس جمهور آمریکا در صدد مذاکره مستقیم و محرمانه با ایران است.  
در این گزارش به نقل از این منبع اروپایی عنوان شده است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پی انجام مذاکره مستقیم و محرمانه با تهران در زمینه موضوع هسته‌ای این کشور است.
 بنابراین گزارش، ترامپ درصدد است که تا قبل از فرا رسیدن ماه اکتبر ۲۰۲۵ که تاریخ پایان توافق برجام است، به توافقی با ایران در زمینه موضوع هسته‌ای برسد. این در حالی است که توافق برجام در سال ۲۰۱۵ میان ایران، آمریکا و کشورهای اروپایی انجام شد اما ترامپ در سال ۲۰۱۸ به طور یکجانبه از آن خارج شد.
 این مقام اروپایی در ادامه مدعی شد که اگر دولتی در آمریکا توان رسیدن به توافق با ایران را داشته باشد، این دولت قطعاً دولت دونالد ترامپ است و وی در نظر دارد علاوه بر موضوع هسته‌ای، موضوعات دیگر را نیز به توافق جدید احتمالی با ایران اضافه کند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • طرح دوباره ترامپ برای مذاکره مستقیم با ایران
  • دیدار وزرای امور خارجه هند و ایران
  • بن‌ سلمان آماده میانجیگری بین ایران و ترامپ برای توافق جدید هسته‌ای
  • عراقچی: هند در حال رایزنی با آمریکا درباره چابهار است
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.