لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1403/11/28 - شماره 2455
نسخه چاپی

چرا جلوی اراذل و زورگیران موتورسوار و قاتل را نمی گیرید؟

حسین آخانی،  استاد دانشگاه تهران
قتل جانکاه امیر محمد خالقی دانشجوی رشته مدیریت دانشگاه تهران در مجاورت کوی و دانشکده فنی دانشگاه تهران و روبروی دانشگاه تربیت مدرس و دانشکده مدیریت توسط دو موتور سوار زورگیر نشان ازوضعیت امنیتی ضعیف کشور دارد.
موتورسواران بی‌ضابطه در شهر تهران جرم و خلاف مرتکب می شوند. بر اساس بررسی‌های هر روزه میدانی من حداقل نیمی از موتورسواران پلاک‌های خود را مخدوش کرده‌اند، آنها هر خلافی را چه عبور از چراغ قرمز، چه حرکت در خلاف جهت حتی در اتوبان، چه موتورسواری و ویراژ در پیاده‌رو یا خط ویژه و انواع اذیت و آزار به مردم و رانندگان خودرو و پیاده رو و فحاشی را بدون نگرانی انجام می‌دهند. بسیاری از موتورهای پیک اسنپ فود را می توان  به وسیله شرکت های سرویس دهنده، کنترل کرد. سرقت و کیف‌ربایی یکی از شناخته شده‌ترین کارهای موتورسواران خلافکار است.
من به عنوان یک استاد دانشگاه قربانی موتورسواران و حمله سگ های ولگرد شده ام. هر روز که با دوچرخه در مسیر دانشگاه تردد می‌کنم، شاهد تخلفات  موتورسواران هستم و در خوف تهدید و حمله سگ های ولگرد بسر می بریم.  علیرغم اطلاع به همه نهادهای مسئول مملکتی از وزارت اطلاعات، بالاترین مراجع قضایی، نیروی انتظامی، دفتر رهبری، حراست دانشگاه و .... هنوز فردی که من را تهدید به قتل کرده و سگ پرور است به دستگاه قضایی احضار و دستگیر نشده است.
همه ما در پنجشنبه ۲۵ بهمن شاهد حضور سنگین پلیس جهت جلوگیری از یک تجمع بودیم. وقتی پلیس دارای امکانات در برخورد با اجتماعات مردمی است، چرا از این ظرفیت در جهت مقابله با موتورسواران خلافکار و سگ ولگرد پروران استفاده نمی کند. ما نمی‌گوییم در این شرایط اقتصادی کسانی که برای یک لقمه نان در این هوای آلوده تلاش می‌کنند را تحت فشار قرار دهند. ولی هیچ کس به بهانه آنکه شرایط اقتصادیش بهتر یا بدتر از بقیه است حق ندارد با آسایش و امنیت شهروندان بازی کند. کافی است چند ماهی از توان نیروهای مقابله با اعتراضات را جهت دادن نظم به ترافیک و جمع آوری خلافکاران موتور سوار استفاده کنید. خواهید دید که مردم نه تنها از حضور آنها حس بدی نخواهند داشت بلکه در کنار آنها احساس آرامش می کنند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • مذاکره ترامپ و پوتین اروپا را نگران کرده است
  • تندروها برای حاکمیت مشکل ایجاد کرده اند
  • دانشگاه عزادار شد
  • سپر انداختن زود هنگام؛ آقای پزشکیان! به کجا چنین شتابان
  • تعطیلی های پرهزینه
  • پایان عصر نفت؛ آغاز استفاده از انرژی نو
  • شکاف در اردوگاه غرب
  • تعطیلی های پرهزینه
  • چرا جلوی اراذل و زورگیران موتورسوار و قاتل را نمی گیرید؟
  • ایجاد نشاط با گردشگری هیجانی
  • طارمی در فهرست فروش احتمالی اینتر
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.