سخنگوی وزارت بهداشت آلودگی هوا را عاملی برای افزایش ابتلا به کرونا دانست و به ارائه راهکارهای تغذیهای برای مقابله با این معضل پرداخت. دراینارتباط دکتر سیما سادات لاری، گفت: بر اساس مطالعات علمی، آلودگی هوا یکی از عوامل افزایش بیماری کرونا است. درنتیجه داشتن رژیم غذایی متناسب بهمنظور کاهش اثرات سوء ناشی از آلودگی هوا مهم است. پس توصیه میکنیم از مصرف غذاهای چرب، سوسیس، کالباس، تنقلات کمارزش مانند چیپس، پفک و نوشابههای گازدار خودداری کنید. همچنین در طول روز آب فراوان میل کنید. استفاده از منابع ویتامین D و مصرف شیر را در برنامه غذایی خود داشته باشید. نسبت به مصرف سیر، پیاز و ترهفرنگی جهت محافظت از مخاط دستگاه تنفسی اقدام کنید. از مواد غذایی مانند کرفس، اسفناج، گوجهفرنگی، لیمو، نارنگی، پرتقال و برگ سبز کاهو که غنی از ویتامین C هستند، استفاده کنید. مصرف روزانه یک عدد سیب عوارض ناشی از آلودگی هوا را کاهش میدهد. وی تأکید کرد: میوههایی مانند پرتقال که سرشار از پکتین هستند برای کاهش عوارض آلودگی هوا مفید هستند. مصرف جوانه گندم و روغنهای گیاهی، جگر و سبزیهای دارای برگ سبز که منابع ویتامین E هستند را فراموش نکنید. همچنین نسبت به مصرف مواد غذایی حاوی سلنیوم مانند غذاهای دریایی، مرغ، نان و آجیل و مواد غذایی حاوی بتاکاروتن مثل انبه، کدوحلوایی، فلفل، اسفناج و کلم اقدام کنید.