لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/06/29 - شماره 1655
نسخه چاپی

اخبار

یاسر احمدوند معاون فرهنگی ارشاد شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی یاسر احمدوند را به‌عنوان معاون امور فرهنگی این وزارتخانه منصوب کرد. بر اساس این خبر، یاسر احمدوند دارای مدرک دکترای عرفان و تصوف اسلامی از دانشگاه ادیان و مذاهب قم است. ازجمله سوابق او در عرصه نشر می‌توان به مدیریت انتشارات موسسه همشهری، معاونت اجرایی مجمع ناشران انقلاب اسلامی، مدیرعامل شرکت پخش محصولات فرهنگی ترنج، مدیرعامل فروشگاه‌های ترنجستان، مدیریت مرکز آموزش‌های کاربردی نشر، مدیریت روابط عمومی بنیاد دایرة‌المعارف و عضویت در هیئت‌مدیره مجتمع چاپ واژه‌پرداز اندیشه اشاره کرد. دبیری جشنواره کتاب کودکان دفتر تبلیغات اسلامی، سردبیری هفته‌نامه صداوسیما و فصلنامه دیدار، سردبیری هفته‌نامه همشهری محله، سردبیری ماهنامه مهر و ماه، مدیرمسئولی نشریه شیرازه کتاب و سردبیری سایت کانون اندیشه جوان از دیگر سوابق فرهنگی احمدوند است. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در لوح جداگانه‌ای از تلاش‌های محسن جوادی، معاون پیشین امور فرهنگی این وزارتخانه قدردانی کرد.

رکوردشکنی یک کتاب
رمان جدید «سالی رونی» داستان‌نویس و نمایشنامه‌نویس ایرلندی، با عنوان «دنیای زیبا کجایی» با ۶۷ نقد حرفه‌ای رکورد بیشترین نقد برای یک کتاب را شکست. این کتاب در کمتر از دو هفته بعد از انتشار، موفق شد از رمان «آب‌وهوا» نوشته جنی اوفیل با ۶۲ نقد، «پسران نیکل» از کلسن وایتهد با ۵۳ نقد و «پاکیزگی» نوشته گارت گرین‌ول نقدهای بیشتری بگیرد. با توجه به آن‌که در روزهای آتی نقدهای بیشتری درباره این کتاب نوشته و منتشر خواهد شد، احتمال می‌رود رکوردی که رونی این ماه ثبت می‌کند هیچ‌گاه شکسته نشود. منتقدان همه مطبوعات معتبر جهانی از روزنامه نیویورک‌تایمز و مجله لندن ریویو آو بوکز گرفته تا مجله آتلانتیک و نیویورکر، بوستون گلوب و آیریش ایندیپندنت، درباره رمان جدید سالی رونی ۳۰ ساله نقد نوشته‌اند. از مجموع این منتقدان تاکنون ۲۵ منتقد عاشق کتاب «دنیای زیبا، کجایی» شدند، ۲۱ نفر آن را دوست داشتند و ۲۰ منتقد نظر ممتنع داشتند و در این میان تنها ۲ منتقد بودند که از خواندن این کتاب لذت نبردند. «دنیای زیبا، کجایی» سومین رمان سالی رونی است که داستان چهار جوان به نام‌های آلیس، فیلیکس، آیلین و سیمون را روایت می‌کند که در تلاش برای ایمان آوردن به زیبایی جهان هستند.

بلفاست بهترین فیلم جشنواره تورنتو
چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو به شکل ترکیبی از رویدادهای مجازی-حضوری برگزار شد و در انتها فیلم «بلفاست» توانست جایزه بهترین فیلم از نگاه مخاطبان جشنواره را به خود اختصاص دهد. «بلفاست» به کارگردانی «کنت برانا» روایتی از دوران کودکی این بازیگر و کارگردان در سال ۱۹۶۹ در ایرلند شمالی است، زمانی که درگیری میان کاتولیک‌ها و پیروان پروتستان به اوج خود رسید. جشنواره فیلم تورنتو یک رویداد سینمایی غیررقابتی است و برندگان بهترین فیلم در بخش‌های مختلف آن با آرای تماشاگران انتخاب می‌شوند. معمولاً برندگان این جشنواره به جمع نامزدهای اسکار راه می‌یابند. فیلم «قهرمان» ساخته اصغر فرهادی و «زالاوا» از ارسلان امیری نیز در جشنواره تورنتو امسال نمایش داشتند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • مخالفت ۶۲ درصدی مردم با بازگشایی «حضوری» مدارس
  • راه‌اندازی خانه‌ موزه استاد شهریار ماه آینده
  • آیا رئیس سازمان سنجش کشور ممنوع‌الخروج می‌شود؟
  • تام کروز به رؤیای خود نرسید!
  • ستاره پسياني و باران کوثري در فيلمي کوتاه
  • اخبار
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.