نتایج مطالعه اخیر گروهی از محققان نشان میدهد غذایی که افراد میخورند با شدت علائم آنها در صورت ابتلا به کووید-۱۹ مرتبط است. به گزارش ایسنا و به نقل از اس تی دی، محققان دانشگاه «دلا کوستا» و دانشگاه «گوادالاخارا» مکزیک طی این مطالعه به بررسی ۲۳۶ بیمار مشکوک به کووید-۱۹ پرداختند که تست کروناویروس ۱۰۳ مورد از آنها مثبت بود. یافتههای این مطالعه نشان داد افرادی که آزمایش کووید-۱۹ آنها مثبت بود هنگام افزایش مصرف موادی مانند حبوبات، دانهها، نان و غلات، علائم این بیماری بهشدت در آنها کاهش یافت. نتایج این مطالعه حاکی از آن است که پیروی از یک رژیم غذایی خاص میتواند تأثیر چشمگیری در کاهش علائم این بیماری داشته باشد.