رابطه مصرف فست فود و افزایش بیماری‌های خود ایمنی

رابطه مصرف فست فود و افزایش بیماری‌های خود ایمنی

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی فست فود سیستم ایمنی افراد را گیج می‌کند و منجر به افزایش بیماری‌های خود ایمنی در سراسر جهان می‌شود. به گزارش دیلی‌میل، بیماری خودایمنی هنگامی رخ می‌دهد که دستگاه ایمنی بدن به اشتباه حمله به خود بدن را آغاز می‌کند؛ بیماری‌های خودایمنی می‌توانند اندام‌ها و بافت‌هایی از جمله گلبول‌های سرخ خون، عروق خونی، غده تیروئید، لوزالمعده، عضلات، مفاصل و پوست را درگیر کنند.
محققان موسسه فرانسیس کریک،‌یک مرکز تحقیقاتی در حوزه زیست‌شناسی در لندن در حال بررسی ارتباط بین مصرف فست فود و افزایش بیماری‌های خود ایمنی هستند. بر اساس مطالعه این تیم تحقیقاتی، بیماری‌های خود ایمنی از 40 سال پیش در غرب روند صعودی داشته و اکنون در مناطقی در خاورمیانه و شرق آسیا در حال افزایش است. به گفته دانشمندان، خوردن غذاهای بسیار فرآوری شده ازجمله برگر و ناگت مرغ، منجر به افزایش بیماری‌های خود ایمنی در سراسر جهان می‌شود. سیستم ایمنی این افراد نمی‌تواند تفاوت بین یک سلول سالم و یک ارگانیسم ویروس مانند را که به بدن حمله می‌کند تشخیص دهد. محققان این موسسه در حال بررسی دقیق‌تر علت هستند، اما انتظار می‌رود که دلیل آن رژیم‌های غذایی فست فود فاقد موادی مانند فیبر باشد که بر میکروبیوم فرد تأثیر می‌گذارد؛ مجموعه میکروارگانیسم‌هایی که در روده خود داریم و نقش کلیدی در کنترل عملکردهای مختلف بدن دارند. بیماری‌های خود ایمنی، ازجمله بیماری التهابی روده، دیابت نوع ۱، آرتریت روماتوئید و ام‌اس در اثر حمله بدن به بافت و اندام‌های خود ایجاد می‌شوند. در انگلیس چهار میلیون نفر مبتلابه یک بیماری خود ایمنی وجود دارد و موارد بین‌المللی بین ۳ تا ۹ درصد در سال افزایش می‌یابد. مطالعات قبلی نیز ارتباطی بین عوامل محیطی و افزایش چنین شرایطی ازجمله ورود ذرات میکرو پلاستیک بیشتر به بدن پیدا کرده است.

لینک کوتاه: http://www.setaresobh.ir/fa/main/detail/84296/

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه

رابطه مصرف فست فود و افزایش بیماری‌های خود ایمنی

رابطه مصرف فست فود و افزایش بیماری‌های خود ایمنی

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی فست فود سیستم ایمنی افراد را گیج می‌کند و منجر به افزایش بیماری‌های خود ایمنی در سراسر جهان می‌شود. به گزارش دیلی‌میل، بیماری خودایمنی هنگامی رخ می‌دهد که دستگاه ایمنی بدن به اشتباه حمله به خود بدن را آغاز می‌کند؛ بیماری‌های خودایمنی می‌توانند اندام‌ها و بافت‌هایی از جمله گلبول‌های سرخ خون، عروق خونی، غده تیروئید، لوزالمعده، عضلات، مفاصل و پوست را درگیر کنند.
محققان موسسه فرانسیس کریک،‌یک مرکز تحقیقاتی در حوزه زیست‌شناسی در لندن در حال بررسی ارتباط بین مصرف فست فود و افزایش بیماری‌های خود ایمنی هستند. بر اساس مطالعه این تیم تحقیقاتی، بیماری‌های خود ایمنی از 40 سال پیش در غرب روند صعودی داشته و اکنون در مناطقی در خاورمیانه و شرق آسیا در حال افزایش است. به گفته دانشمندان، خوردن غذاهای بسیار فرآوری شده ازجمله برگر و ناگت مرغ، منجر به افزایش بیماری‌های خود ایمنی در سراسر جهان می‌شود. سیستم ایمنی این افراد نمی‌تواند تفاوت بین یک سلول سالم و یک ارگانیسم ویروس مانند را که به بدن حمله می‌کند تشخیص دهد. محققان این موسسه در حال بررسی دقیق‌تر علت هستند، اما انتظار می‌رود که دلیل آن رژیم‌های غذایی فست فود فاقد موادی مانند فیبر باشد که بر میکروبیوم فرد تأثیر می‌گذارد؛ مجموعه میکروارگانیسم‌هایی که در روده خود داریم و نقش کلیدی در کنترل عملکردهای مختلف بدن دارند. بیماری‌های خود ایمنی، ازجمله بیماری التهابی روده، دیابت نوع ۱، آرتریت روماتوئید و ام‌اس در اثر حمله بدن به بافت و اندام‌های خود ایجاد می‌شوند. در انگلیس چهار میلیون نفر مبتلابه یک بیماری خود ایمنی وجود دارد و موارد بین‌المللی بین ۳ تا ۹ درصد در سال افزایش می‌یابد. مطالعات قبلی نیز ارتباطی بین عوامل محیطی و افزایش چنین شرایطی ازجمله ورود ذرات میکرو پلاستیک بیشتر به بدن پیدا کرده است.

لینک کوتاه: http://www.setaresobh.ir/fa/main/detail/84296/

ارسال دیدگاه شما