تحقیقات جدید نشان میدهند که مصرف سیر میتواند در جلوگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا کند. سیر معادل اثربخشی آنتیبیوتیکها در داروخانهها است؛ زیرا حاوی گروهی از ترکیبات گیاهی است که سیستم ایمنی را تقویت کرده و توانایی بدن را برای مبارزه با عفونت باکتریایی افزایش میدهد. به گزارش باشگاه خبرنگاران، اعتقاد بر این است که این ترکیبات در ارتباط با آنتیاکسیدانهای موجود در سیر، خطر ابتلا به سرطان، یکی از علل اصلی مرگومیر در سراسر جهان را کاهش میدهند. برخی از مطالعات نشان دادهاند که سیر حاوی ترکیبات ضد سرطانی است. مصرف سیر از فعالیت رادیکالهای آزاد در بدن انسان جلوگیری و درنتیجه سلولها را از خطر التهاب، آسیب و تبدیل به تومورهای بدخیم محافظت میکند. همچنین رشد سلولهای سرطانی را متوقف میکند و در برخی موارد ممکن است آنها را برای همیشه از بین ببرد. یکپارچگی DNA را در هسته سلولها حفظ و بدن را برای ترمیم ژنتیکی تحریک میکند.