لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/05/18 - شماره 1857
نسخه چاپی

خبرنامه

چین:  آمریکا به خواسته‌های مشروع ایران پاسخ دهد
ژائو لی‌جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین درباره اقدامات آمریکا علیه مذاکرات گفت: « آمریکا باید سیاست نادرست «فشار حداکثری» را به طور کامل اصلاح کند و فعالانه به خواسته‌های مشروع و منطقی طرف ایرانی پاسخ دهد.»وی همچنین با اشاره به بدعهدی آمریکا افزود: «آمریکا نیز باید سیاست نادرست «فشار حداکثری» را به طور کامل اصلاح کند و فعالانه به خواسته‌های مشروع و منطقی طرف ایرانی پاسخ دهد. در این صورت در آینده‌ای نزدیک گفت‌وگوها منجر به نتیجه خواهند شد.»

«کمال قلیچدار اوغلو» رقیب اردوغان می شود
«انگین آلتای» معاون فراکسیون پارلمانی حزب جمهوری خواه خلق (CHP) در ترکیه، نامزدی «کمال قلیچدار اوغلو» رئیس این حزب را برای نامزدی در انتخابات آینده ریاست‌ جمهوری این کشور اعلام کرد.طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم» و به نقل از روزنامه «زمان» ترکیه، آلتای ضمن خودداری از صحبت درباره نامزد شش حزب مخالف، گفت: من نمی‌توانم در مورد نامزد نهایی مخالفان صحبت کنم، اما اعلام می‌کنم که کاندیدای حزب ما کمال قلیچدار اوغلو، رئیس حزب جمهوری‌خواه خلق خواهد بود.آلتای که این موضوع را طی شرکت در یک گفت‌وگوی تلویزیونی مطرح کرد، از «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور فعلی ترکیه خواست تا در این کشور، انتخابات زودهنگام برگزار کند.

سید حسن نصرالله: آمریکا و اسرائیل نمایندگان شیطان هستند
دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنانی اعلام کرد که ملت و مقاومت لبنان درحال حاضر در دو جبهه اقتصادی و تبلیغات رسانه‌ای با دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی مواجه هستند.به گزارش پایگاه خبری العهد، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی در ضاحیه جنوبی بیروت اظهار کرد: جنگ تموز سخت‌ترین جنگی بود که در سایه خیانت بین‌المللی و تفرقه داخلی تجربه کردیم، اما به خدا متوسل شدیم و او بود که پیروزی خود را بر ما نازل کرد زیرا او صداقت نیت ما را دید.وی افزود: محاصره اقتصادی نوعی جنگ است و صبر و تحمل مقابل آن هم جهاد، این رویارویی را مقابله جهادی می‌گویند و دشمن در حال جنگ چندجانبه است و ما باید به طرق مختلف با آن مقابله کنیم.سید حسن نصرالله تاکید کرد: تا زمانی که طرح آمریکایی و اسرائیلی وجود داشته باشد، در تمام سطوح نظامی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی با آن مقابله خواهیم کرد و امروز بزرگ‌ترین نماینده شیطان آمریکا و اسرائیل هستند و این نبرد باز است. امروز ما دو جبهه باز برای رویارویی داریم؛ جبهه اقتصادی حیاتی و جبهه سیاسی رسانه‌ای.

رایزنی وزیران خارجه عراق و فرانسه در خصوص برجام 
وزارت خارجه عراق در بیانیه ای اعلام کرد که کاترین کولونا، وزیر خارجه فرانسه تماسی تلفنی با فواد حسین، همتای عراقی خود داشته است و دو طرف در خصوص مسائل منطقه ای و بین المللی و لزوم تلاش برای کاهش تنش و ایجاد آرامش در منطقه رایزنی کردند.کولونا و فواد حسین در این گفت‌وگو درخصوص روابط دوجانبه ایران و عربستان و بهبود آن در زمینه های مشخص تبالد نظر کردند.دو طرف بر لزوم تداوم مذاکرات میان تهران و ریاض که در بغداد آغاز شد و همچنین رسیدن به راه حل به منظور ایجاد ثبات و امنیت تاکید کردند.

انتخاب نخست‌وزیر آینده انگلیس به دلیل نگرانی از حملات سایبری به تعویق افتاد
تارنمای روزنامه دیلی‌تلگراف فاش کرد که پس از هشدار «ستاد ارتباطات دولت انگلیس» به عنوان یک سازمان امنیتی و اطلاعاتی در مورد اینکه هکرها می‌توانند نتیجه انتخابات را تغییر دهند، رای‌گیری برای انتخاب نخست وزیر بعدی انگلیس به تعویق افتاد. بر اساس اعلام حزب محافظه کار انگلیس، اعضای حزب باید برای انتخاب بین لیز تراس و ریشی سوناک بسته‌های رای خود را این هفته دریافت می‌کردند.

انفجار در کارخانه ساخت تجهیزات نظامی در فرانسه
به گزارش تسنیم، رسانه‌های محلی فرانسه از وقوع انفجار و زخمی شدن چند نفر در یک کارخانه ساخت تجهیزات نظامی در جنوب غربی فرانسه خبر می‌دهند.برخی منابع از 3 کشته و 8 مجروح خبر می‌دهند.

حمایت ایران از تمدید مجدد آتش‌بس در یمن
 فرستاده ویژه سازمان ملل با اشاره به آخرین پیشنهادات ارائه شده به طرف های یمنی، تمدید دوماهه آتش بس در یمن را فرصتی برای دستیابی به سازو کار منظمی برای پرداخت حقوق کارمندان، باز کردن مسیرهای تردد بین استان ها، اضافه شدن مقاصد پروازی از-به صنعا و تضمین جریان منظم سوخت به بنادر حدیده و همچنین ایجاد کمیته های نظامی، اقتصادی و سیاسی با هدف نظارت بر اجرای توافقنامه آتش بس عنوان کرد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • پمپئو: آمریکا هرگز از حزب کمونیست چین دستور نمی‌گیرد
  • پیروزی نامزدهای درون حزبی جمهوری‌خواهان مورد حمایت ترامپ
  • پناه دادن به ایمن الظواهری در کابل نشان می‌دهد که ماهیت طالبان با القاعده تفاوتی ندارد
  • پروند ه نسل کشی بومیان کانادا روی میز کلیسای کاتولیک
  • خبرنامه
  • وزیر انرژی لبنان: وارد کردن سوخت از ایران رایگان است
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.