لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/06/21 - شماره 1882
نسخه چاپی

حادثه مرگبار در عراق/ 11 کشته و ۳۰ مصدوم در پی تصادف سه خودروی زائران اربعین

روز گذشته تصادف میان سه خودرو که زائران اربعین نیز از مسافران آن‌ها بودند، منجر به مرگ ۱۱ تن و مصدومیت ۳۰ تن دیگر شد. این حادثه در شهر شوملی در استان بابل عراق رخ داده و برابر اطلاعات اولیه افراد ایرانی نیز در میان حادثه‌دیدگان وجود دارد.
پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر در گفت‌وگو با ایسنا دراین‌باره گفت:‌ بر اساس گزارش‌های رسیده به جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران یک دستگاه اتوبوس در یک پمپ‌بنزین در شهر شوملی استان بابل عراق دچار انفجار شده است که در همین راستا نیروهای هلال‌احمر به محل اعزام شدند. در پی وقوع این انفجار ۳۰ نفر مصدوم شدند و گزارش‌ها حاکی از آن است که ۱۱ نفر جان خود را ازدست‌داده‌اند.
وی بابیان اینکه در میان مصدومان زائران ایرانی نیز حضور دارند، گفت: هویت و ملیت تمام جان‌باختگان مشخص نیست و پس از شناسایی و امدادرسانی اطلاعات تکمیلی اعلام خواهد شد.
همچنین شبکه دجله عراق دیروز تعداد کشته‌شدگان را ۱۲ نفر اعلام کرد که البته این موضوع از سوی مسئولان کشورمان به تائید نرسید و آمار اعلامی از سوی آنان تا دیروز همچنان ۱۱ مورد فوتی بود. در میان کشته‌شدگان یک زائر ایرانی نیز حضور داشته است.
محمدکاظم آل صادق، سفیر ایران در عراق نیز به ایسنا گفته که براثر برخورد یک ون با یک تانکر حمل سوخت در منطقه شوملی در استان بابل 11 نفر از افراد سوار بر ون کشته شده‌اند و سه نفر از آن‌ها زنده، اما مصدوم هستند. او بابیان این‌که اجساد افراد کشته شده در حال انتقال برای شناسایی هویت است، اظهار کرد: «سه نفری که زنده هستند ادعا کردند که همه مسافران ون ایرانی بوده‌اند و به نظر می‌رسد که 11 نفر کشته شده نیز ایرانی هستند.» اظهارات سفیر ایران در عراق درباره ایرانی بودن تابعیت جان‌باختگان این حادثه از سوی امدادگران و جمعیت هلال‌احمر تائید نشده است. طاهر درودی، معاون مرکز پزشکی جمعیت هلال‌احمر کشورمان جزئیات حادثه رخ داده برای وسایل نقلیه حامل زائران در استان بابل عراق را تشریح کرد. او دراین‌باره گفت:‌ برخورد سه دستگاه وسیله نقلیه با یکدیگر موجب وقوع این حادثه شده است. برابر گزارش‌های دریافتی یک دستگاه مینی‌بوس در حال حرکت در مسیر بوده که در نزدیکی یک پمپ‌بنزین با یک دستگاه ون برخورد کرد. پس‌ازآن هم ون به دلیل آنکه کپسول گاز در آن قرار داشته دچار انفجار شده و با کامیونی که جلوتر قرار داشته برخورد کرده است.
وی بابیان اینکه متأسفانه در پی این حادثه ۱۱ نفر فوت و ۳۰ تن مصدوم شدند، اظهار کرد:‌ برابر قوانین کشور عراق مصدوم شدگان به بیمارستان منتقل شده و در آنجا باید تعیین تکلیف شوند، ازاین‌رو حادثه‌دیدگان این حادثه نیز به بیمارستان دیوانیه عراق منتقل شدند. معاون مرکز پزشکی جمعیت هلال‌احمر کشورمان درباره اینکه چه تعداد از ۴۱ کشته و مصدوم این حادثه ایرانی بودند، گفت: با توجه به سوختگی اجساد تا افراد فوتی تعیین هویت نشوند امکان اعلام تابعیت آن‌ها وجود ندارد و نمی‌توان اطلاعات دقیقی در این خصوص داد. زائران مصدوم دچار سوختگی شدید بودند و در شرایط تعیین تکلیف نبودند؛ اما تعدادی هم وضعیت بهتری داشتند که ایرانی بودند. او درباره اینکه آیا انفجار در پمپ‌بنزین رخ داده بود یا خیر گفت:‌ این انفجار در نزدیکی پمپ‌بنزین رخ داده اما عمده‌ترین علت انفجار کپسول گاز داخل خودروی ون بوده است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • بیانیه تروئیکا اروپا درباره برجام برای صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام است
  • اجرای طرح صیانت ممکن نیست/چهار شرکت بیست پلتفرم اول جهان را در اختیار دارند
  • حادثه مرگبار در عراق/ 11 کشته و ۳۰ مصدوم در پی تصادف سه خودروی زائران اربعین
  • پدر و مادر انقلابی،فرزندان در غرب!
  • درخشش سینمای ایران در جشنواره ونیز
  • توقف ماشین جنگی روسیه در اوکراین
  • سیگنال بازار به عدم توافق
  • غرب در حال فضاسازی علیه ایران است
  • آیت الله طالقانی مرد میدان و دارای آوای دلنشین
  • بیانیه گمراه‌کننده سه کشور اروپایی درباره برجام
  • گرمای هوا تهدیدی برای خاورمیانه!
  • خبر ورزشی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.