لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/06/27 - شماره 1885
نسخه چاپی

خبر ورزشی

پیام تیلور برای حسن  یزدانی

دیوید تیلور درباره پیروزی در برابر حسن یزدانی اظهارداشت: این اولین باری است که من واقعاً با نیت مهم وارد رقابت با یزدانی شدم و آن را دنبال می‌کردم. یزدانی یکی از موانع من و مدال طلا در المپیک پاریس است.برای مدتی اشتیاق خود را برای ادامه این ورزش از دست داده بودم  و تنها با حمایت خانواده و اطرافیانم به فعالیت کشتی ادامه دادم. من به شما می گویم که چرا امسال برای من خیلی سخت بود چون بارها به بازنشستگی فکر کردم. نمی‌دانستم می‌خواهم این کار را انجام دهم یا خیر. این کشتی‌گیر آمریکایی یادآور شد: ما به دو کشتی‌گیر برتر تمام دوران تاریخ تبدیل خواهیم شد. ما در تمام مدت برای هل دادن همدیگر می‌جنگیم و من از یزدانی تشکر می‌کنم اما قهرمان شدن احساس خوبی دارد.

 پاسخ منفی مسی به تمدید قراردادش

نشریه «اکیپ» فرانسه خبر داد باشگاه پاری سن ژرمن برای حفظ لیونل مسی ابرستاره آرژانتینی وارد عمل شد. ناصر الخلیفی مالک قطری باشگاه پاری سن ژرمن پیشنهاد تمدید قرارداد را پیش روی لیونل مسی گذاشت ولی اسطوره آرژانتینی پاسخ منفی به این پیشنهاد داد.مسی تابستان گذشته با قراردادی دوساله راهی پاریس شد. دارنده 7 توپ طلای بهترین بازیکن دنیا در پایان فصل قراردادش به پایان می رسد و می تواند به هر تیمی برود.دست رد لیونل مسی به پاریسی ها هواداران بارسلونا را امیدوار کرده تا اسطوره آرژانتینی به نیوکمپ برگردد و سال های پایانی فوتبالی اش را در بارسلونا بگذراند.مسی 17 سال برای بارسلونا افتخار آفرینی کرد و تابستان گذشته به دلیل شرایط مالی بارسلونا مجبور شد نیوکمپ را به مقصد پاریس ترک کند.

بازگشت ستاره پرسپولیس به تمرینات

مهاجم گرجستانی پرسپولیس با پایان مرخصی‌اش به جمع هم‌تیمی‌هایش اضافه شد. سومین روز از تمرینات پرسپولیس در شرایطی در مجموعه تمرینی سیدجلال حسینی به کارهای بدنسازی و کار با وزنه اختصاص داشت که گئورگی گولسیانی نیز به جمع دیگر بازیکنان اضافه شده است. مدافع گرجستانی پرسپولیس که با تعطیلی تمرینات راهی کشورش شده بود تا در کنار خانواده‌اش باشد، با اجازه کادرفنی یک روز بیشتر مرخصی خود را تمدید کرد. او شب گذشته وارد تهران شد و از امروز نیز در تمرینات تیم حاضر شده تا خود را مهیای ادامه فصل و همراهی این تیم کند. پرسپولیس با استفاده از تعطیلی لیگ برتر قرار است دو بازی تدارکاتی را در برنامه خود قرار دارد و پنج بازیکن این تیم اکنون در اردوی تیم ملی حضور دارند.

اظهارنظر کی‌روش درباره انگلیس

کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی کشورمان در واکنش به همگروه شدن با تیم ملی انگلیس اعلام کرده که از رویارویی با این تیم قدرتمند اروپایی لذت می برد.این اظهارات کارلوس کی روش درباره تقابل با سه شیرها سوژه رسانه های خارجی شد. سایت « بی ساکر» در این زمینه نوشت: تیم ملی ایران مسابقات جام جهانی 2022 خود را در برابر سه شیرها در 21 نوامبر آغاز می کند و همچنین با ولز بازی خواهد کرد و بازی های گروه B خود را با بازی حساس مقابل ایالات متحده به پایان خواهد رساند. کارلوس کی روش در مصاحبه ای اعلام کرد از تقابل با انگلیس خوشحال است. مرد پرتغالی در این زمینه گفت:خدا را شکر که با انگلیس بازی می کنیم. ما دوست داریم مقابل بهترین تیم های جهان بازی کنیم. انگلیس یکی از بهترین تیم های اروپا است. ایران یکی از بهترین تیم های آسیا است و به همین دلیل است که ما اینجا هستیم.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • تواصی به حق و تواصی به صبر دستورالعمل اساسی برای همیشه ما است
  • جامعه در ارتباط با مرگ مهسا امینی ملتهب است فیلم کامل را منتشر کنید
  • کارنامه گشت ارشاد سیاه شد!
  • حضور 21 میلیون زائر حسینی
  • گشت بی‌حاصل چرا؟/علی صالح‌آبادی - مدیرمسئول
  • حجاب، گشت ارشاد و مرگ یک دختر 22 ساله!
  • تحریم‌ جنگ هدفمند است
  • ورود ستاد امر به معروف به حوزه کسب‌وکارهای اینترنتی
  • اگر تحریم‌ها برداشته نشوند و FATF هم تائید نشود استفاده ایران از شانگهای زیاد نیست
  • خبر ورزشی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.