لوگو
1404 يکشنبه 21 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/08/28 - شماره 1924
نسخه چاپی

خبرنامه

امام جمعه تهران:محاربین را اعدام کنید
خطیب نماز جمعه تهران گفت: تقوا یعنی انقلاب اسلامی که ۳۰۰ هزار شهید داده است و هر روز هم می‌دهد. تضعیف این نظام طبق نظر بزرگان حرام است.سیداحمد خاتمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه گفت: زمانی مردم زیر فشار بودند، خفقان بود که به پا خواستند اما امروز این اغتشاش گران از مردم نیستند. از ۸۵ میلیون صد هزار نفرش این اغتشاش گران هستند.خاتمی گفت: این اغتشاش گران سه عنوان دارند؛ یک، کسانی که قاتل هستند و می‌گوید بیرون بروم باز هم می‌کشم این اشد مجازات است. دو، کسانی که محارب هستند با سلاح مخل امنیت مردم شده اند. سه، کسانی که باقی هستند؛ کسانی هستند که علیه امنیت داخلی ، نشر اکاذیب می‌کنند و تشویش اذهان عمومی انجام می‌دهند طبق قانون به اعدام محکوم هستند و قوه قضاییه نسبت به این اعدامی‌ها قانون را رعایت کنند.

امام جمعه مشهد:آمریکا می خواهد با زنان روسپی به جان مردم ایران بیفتد
امام جمعه مشهد گفت: بنده گفتم که در انتظار فیلترینگ نباشید اما عده‌ای این‌طور القا کردند که ما با فیلترینگ مخالف هستیم. این را بگویم که مسئولان بدانند. همه آن‌هایی که مسئول فضای مجازی بودند و شبکه‌های اجتماعی دشمن را بی‌در و دروازه و ولنگار در این کشور رها کردند، باید پاسخگوی همه خون‌های پاک شهدایی باشند که در این روزها بر زمین ریخته می‌شود.سید احمد علم‌الهدی، در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته مشهد که در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به تحریف بخشی از سخنان خطبه‌های نماز جمعه هفته گذشته اظهار کرد: در مسئله جهاد تبیین که هفته گذشته موردبحث قرار گرفت، یک بازخوانی نسبت به انقلاب و پیدایش نظام اسلامی از دل این انقلاب مطرح شد تا نسلی که پیروزی انقلاب را ندیده و آن لحظات را درک نکرده است، با حقایق مواجه شود.وی ابراز کرد: آمریکا در حال اجرای مجدد نقشه ۲۸ مرداد است تا به این ترتیب، بتواند دوباره بر ملت ایران مسلط شود. نقشه آمریکایی در توطئه‌های اخیر این است که از یکسو با جلادان و اراذل و اوباش و از سوی دیگر با زنان روسپی به جان مردم بیفتد. فردی برایم تعریف می‌کرد که در دوران کودتای ۲۸ مرداد، روزی در دروازه تهران «شعبان بی‌مخ» را دیده بود که با چاقو بر پیشانی یک آقاپسر دانشجو کلمه خائن را می‌نوشت. این داعشی‎های ناپاکی که در حال اغتشاش هستند، از جنس همان شعبان بی‌مخ هستند

امام جمعه موقت اصفهان: مقابل تحریم اقتصادی باید صبر و تحمل و قناعت کنیم
ابوالحسن مهدوی در خطبه‌های دیروز نماز جمعه اصفهان  با بیان اینکه دشمن در مقابل ملت ایران جنگی ترکیبی به راه انداخته است، گفت: در مقابله با این جنگ باید دفاع ترکیبی داشته باشیم.امام جمعه موقت اصفهان تصریح کرد: دشمن جنگ احزاب یا جنگی ترکیبی را آغاز کرده است. زمانی جنگ سیاسی بود و زمانی جنگ اقتصادی، اما دشمن امروز جنگی ترکیبی راه انداخته است؛ در این جنگ هم عملیات نظامی و تروریستی وجود دارد هم تحریم اقتصادی علاوه‌بر این جنگ رسانه‌ای و فکری نیز در آن دیده می‌شود.وی اظهار کرد: با رسانه‌های خارجی و وابسته به دشمن در این جنگ روبه‌رو هستیم. صدها کشور را برای مقابله با ما بسیج کرده‌اند که در رأس آن آمریکا و صهیونیست‌ها حضور دارند.حجت الاسلام مهدوی گفت: در مقابل این جنگ ترکیبی دشمن باید دفاع ترکیبی داشته باشیم. آنجا که تحریم اقتصادی مطرح می‌شود باید صبر و تحمل و قناعت کنیم. مسئولان نیز سعی کنند با جدیت به فکر دفاع از مردم و حل مشکلات اقتصادی آن‌ها باشند.

 امام جمعه قم:اگر همگان دراین شرایط هوشیار نباشند عزت و عظمت کشور به تاراج می رود
 علیرضا اعرافی درخطبه‌های نماز جمعه قم، افزود: آنها می خواهند با سرکوب ملت، ضعیف اقتدار و تجزیه کشور به جهان نشان دهند الگوی حکومت دینی شکست خورده است.وی گفت: کشور درشرایط بسیار حساسی از ابتدای انقلاب اسلامی قرار گرفته و لازم است مولفه های جنگ ترکیبی بصورت مستمر در موقعیت کنونی کاملا ویژه مورد توجه باشد.عضو فقهای شورای نگهبان رهبری گفت: اگر همگان دراین شرایط هوشیار نباشند عزت و عظمت کشور به تاراج می رود.وی بیان کرد: از امروز باید ملت خود آگاه باشد و در برابر منافقان و مهاجمان بایستد و در برابر آن کوتاه نیاید.امام جمعه قم گفت: عموم ملت بدانند ما در وسط کارزار حساسی هستیم و اگر در این شرایط به وظایف خود به درستی عمل نکنیم، پشیمانی آینده سودی نخواهد داشت.

اوکراین: توافق صدور غلات به مدت ۱۲۰ روز تمدید شد
خبرگزاری رویترز به نقل از وزیر زیرساخت اوکراین نوشت که توافق صدور غلات از طریق دریای سیاه به مدت ۱۲۰ روز تمدید می شود.رویترز افزود: اولکساندر کوبراکوف (Oleksandr Kubrakov) جزئیات بیشتری از تمدید این توافق ارائه نکرد. وی در توییتی این اقدام را "گام مهم دیگری برای مبارزه جهانی علیه بحران غذا" توصیف کرد.توافق ابتدایی صادرات غلات اوکراین در اوایل تابستان میان این کشور و ترکیه و روسیه نهایی شد و بر اساس آن صادرات غلات و کود این کشور از تعدادی از بنادر محاصره شده امکانپذیر شد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • ایران و آژانس طبق «پادمان» مشکلی با هم ندارند
  • شرط اروپا برای مذاکره با ایران
  • فاضل میبدی: تنها راه نجات این کشور حرکت اصلاح گرانه است
  • افرادی در تماس با خانواده بازداشت‌شدگان در قبال دریافت مبالغ میلیاردی قول آزادی فرزندانشان را می‌دهند
  • امروز با تاریخ
  • خبرنامه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.