لوگو
1404 يکشنبه 21 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/08/28 - شماره 1924
نسخه چاپی

افزایش استرس با مصرف غذاهای شور

مصرف بیش‌ازحد نمک و مواد غذایی شور سطح استرس را افزایش می‌دهد. محققان با مطالعه روی موش‌ها دریافتند رژیم غذایی پرنمک سطح هورمون استرس را تا 75 درصد افزایش می‌دهد. آنان امیدوارند این یافته‌ها بازنگری در سیاست‌های بهداشت عمومی در مورد مصرف نمک را به همراه داشته باشد تا تولیدکنندگان میزان نمک مورد استفاده در مواد غذایی فرآوری شده را کاهش دهند. میزان نمک توصیه شده برای بزرگسالان کمتر از شش گرم در روز است، اما اکثر افراد به طور منظم روانه حدود 9 گرم نمک می‌خورند. مصرف این میزان نمک می‌تواند به افزایش فشار خون کمک کند که خطر حمله قلبی، سکته مغزی و دمانس عروقی را به همراه دارد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • افزایش استرس با مصرف غذاهای شور
  • خبر کوتاه
  • خبر کوتاه
  • سلامت نیمی از مردم جهان تحت تأثیر بیماری‌های دهان
  • مرگ خاموش ۲۲۴ نفر در نیمه اول ۱۴۰۱
  • پرهزینه‌ترین جام جهانی تاریخ
  • کاپ ۲۷ در برابر بدترین گرمایش جهانی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.