هشدار یک متخصص اپیدمیولوژیست:
زیر سویههای کرونا حالت آتشفشانی دارند
سید احمد طباطبایی، عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفتوگویی هشدار داد و گفت: «با توجه به میزان مراجعه بیماران به مطبها و بیمارستانها متأسفانه به نظر میرسد با پیک جدیدی از کرونا مواجه میشویم. این احتمال وجود دارد که این افزایش موارد آغاز موج نهم بیماری باشد.»
همچنین حمید سوری، اپیدمیولوژیست در گفتوگو باخبر آنلاین بابیان اینکه «هدف هشداری به متولیان امر است» میگوید: «با توجه به ماهیت پیشرونده پاندمی کووید ۱۹، به ویژه قابلیت بیماریزایی بالای ساب واریانتهای امیکرون این روند میتواند حالت آتشفشانی به خود بگیرد. لازم است نسبت به شناسایی و کنترل سریع طغیانها اقدام شود. همچنین زدن یا نزدن واکسن با توجه به گذشت زمان نسبتاً طولانی و کاهش حداقل ۵۰ درصدی اثربخشی واکسنهای موجود در مقابل واریانتهای جدید نقش معنیداری ندارد. البته نیاز به اعلام شرایط اضطراری برای مردم نیست ولی متولیان امر در مدیریت اپیدمی باید آمادگی لازم را داشته و بدون ایجاد آشفتگی ذهنی در جامعه در شرایط اضطراری باشند. دوستان توجه داشته باشند که میزان بستری و مرگ در این شرایط اعلام تأخیری است و وقتی بالا میروند که کار از کار گذشته است. نگران تکرار غفلت و عدم آمادگی ۱۳۹۸ هستم. تفسیرهای اشتباه از دادههای خام موجب گمراهی مدیران و متولیان امر میشود. متأسفانه به معاون بهداشتی وزیر و خود ایشان حرفهای غیرعلمی مشورت میدهند و ایشان هم در رسانهها میگویند.
نظر چند کارشناس که هر از چند گاهی دورهم مینشینند و نظر میدهند پایینترین سطح علمی را برای تصمیمگیری دارا است و حتی احتمال دارد سیاستگذار را گمراه کند و موجب تصمیمگیری اشتباه شود. بجای پاسخ علمی با حذف افرادی که چنین منطقی دارند میخواهند صورت مسئله را پاک کنند. اگر نتیجه و هزینه این رویکرد اشتباه جان مردم نبود عقل معاش آدم را به سکوت دعوت میکند ولی وجدان بیدار چنین اجازهای نمیدهد.»
تحقق ۶۰ هزار میلیارد تومانی درآمد نقد در شهرداری تهران
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به تزریق منابع مالی لازم برای ۳ کلان پروژه بزرگراهی در پایتخت، گفت: شهرداری تهران در سال ۱۴۰۱، صرفا در بخش نقد بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد تومان، تحقق بودجه داشته است. به گزارش ایلنا، لطفالله فروزنده درباره عملکرد مالی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۱ گفت: در سال جاری شهرداری تهران در بخش نقد بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد تومان تحقق منابع داشته است؛ البته در کنار این منابع نقد، از دو مسیر غیرنقد و مشارکتهای عمومی نیز منابعی محقق شده که سقف بیسابقهای را نسبت به بودجه قانونی ۵۰ هزار میلیارد تومانی رقم میزند. فروزنده گفت: تمرکز ما بر افزایش سهم درآمدهای پایدار از کل بودجه است. درآمدهای پایدار نظیر عوارض نوسازی و بهای خدمات پسماند که در ازای پرداخت تا پایان سال، مشمول تخفیف ۱۰ درصدی و بخشش جرایم سال گذشته شده و از خارج مجموعه شهرداری تهران نیز بابت سهم شهرداری از موارد مصرفی است که قوانین مشخص کردهاند. به گزارش شهر، وی در پاسخ به نقش درآمدهای خارج از شهرداری در ثبت رکورد ۶۰ هزار میلیارد تومانی درآمد در بخش نقد، افزود: سال گذشته ۶۸۰۰ میلیارد تومان درآمد پایدار، از محل خارج از شهرداری تهران وصول شد و در سال جاری این میزان به ۱۷ هزار میلیارد تومان افزایش یافت که حاکی از افزایش ۱۵۰ درصدی است.
لینک کوتاه:
http://www.setaresobh.ir/fa/main/detail/98132/