لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/06/20 - شماره 2112
نسخه چاپی

خبرنامه

سفر طالبانی به ایران پس از هشدار یک فرمانده سپاه به گروه های تجزیه طلب
بافل طالبانی، رئیس اتحادیه میهنی کردستان به همراه هیئتی از این حزب، صبح دیروز یکشنبه وارد تهران شد.به گزارش شفق نیوز، رسانه های وابسته به اتحادیه میهنی کردستان اعلام کردند که طالبانی قرار است در سفر به ایران با برخی از مسئولان ایران دیدارهای مهمی داشته باشد.سفر طالبانی به ایران در حالی انجام می شود که پیش از این و در روز گذشته یک فرمانده بلندپایه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هشدار داده بود که عراق تنها ده روز فرصت برای خلع سلاح گروه های تجزیه طلب در اقلیم کردستان دارد.این فرمانده سپاه تلویحا اشاره کرد که در غیر اینصورت تهران اقدامات لازم برای تامین امنیت مرزهای خود انجام خواهد داد.

اعلام آمادگی ایران برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان مراکش
به گزارش ایلنا، حسین امیرعبداللهیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در این لحظات سخت به یاد زلزله‌زدگان مراکش هستم و از درگاه خداوند برای جانباختگان رحمت و برای مصدومان بهبودی و سلامتی مسئلت دارم.وی ادامه داد: به ملت و دولت مسلمان مراکش به‌ویژه همتایم آقای ناصر بوریطه تسلیت می‌گویم و اعلام آمادگی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برای امدادرسانی را تکرار می‌کنم.

امضاء تفاهم‌نامه همکاری وزارت دفاع و شهرداری تهران
آیین امضاء تفاهم نامه همکاری مشترک بین شهرداری تهران و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ارتباط با فراهم نمودن زمینه مشارکت در تامین مالی، طراحی، ساخت و بهره برداری خطوط تراموای تهران صبح امروز یک شنبه با حضور امیر سرتیپ محمد رضا آشتیانی وزیر دفاع و علیرضا زاکانی شهردار تهران در ستاد وزارت دفاع برگزار شد.به گزارش ایلنا، این تفاهم نامه با موضوع  فراهم کردن زمینه مشارکت در تامین مالی، مطالعات مهندسی ، احداث خط، تامین تجهیزات و ناوگان مربوط به احداث خط ۱ تراموای تهران حد فاصل میدان آزادی - چهار راه تهرانپارس با به کارگیری ظرفیت های موجود در شرکت راه آهن شهری تهران و حومه به عنوان کار فرمای طرح و  شرکت صنایع الکترونیک ایران وابسته به وزارت دفاع به عنوان پیمانکار و مجری طرح منعقد شد.

آغاز ماموریت دیپلماتیک سفیر جدید عربستان در ایران
سفیر جدید عربستان سعودی در کشورمان امروز با تسلیم رونوشت استوارنامه خود رسما گارش را در تهران آغاز کرد. عبدالله بن سعود العنزی سفیر جدید عربستان سعودی در کشورمان دیروز در آغاز ماموریت دیپلماتیک خود در جمهوری اسلامی ایران، با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و رونوشت استوارنامه خود را تسلیم کرد.

کنایه های جنتی به روحانیون کم سواد و مداحان
علی جنتی نوشت: ‏خرافه گوئی در منابر توسط برخی از روحانیان کم سواد درحال گسترش است و در انتساب معجزات و کرامات بی اساس به ائمه معصومین گوی سبقت را از برخی مداحان ربوده‌اند.به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ‏علی جنتی وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد در توئیتی نوشت:خرافه گوئی در منابر توسط برخی از روحانیان کم سواد درحال گسترش است و در انتساب معجزات و کرامات بی اساس به ائمه معصومین گوی سبقت را از برخی مداحان ربوده‌اند.از طرح اینگونه مطالب جز دین‌گریزی نسل جوان تشنه حقیقت میتوان انتظاری داشت؟شاید آنان نیز به تصدی کرسی استادی در دانشگاه می‌اندیشند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • افشاگری یک نماینده مجلس از صحبت‌های جنجالی اخیر یک روحانی
  • وزارت علوم موضوع اخراج اساتید را پیگیری کند
  • «حجم نقدینگی» برخلاف «نرخ نقدینگی» نزدیک به دو برابر شده است
  • هشدار عارف به حاکمیت درباره کاهش نیروی انسانی توانمند
  • خبرنامه
  • رسانه‌ها و روزنامه نگاران وطن‌فروش نيستند
  • ژاپن، فوتبال آلمان را ربود
  • خطر ژئوپلیتیک برای ایران در قفقاز
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.