لوگو
1404 سه‌شنبه 27 خرداد
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/03/17 - شماره 2521
نسخه چاپی

کرمانشاه رتبه نخست پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن را دارد

مدیرعامل بانک مسکن:
کرمانشاه رتبه نخست پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن را دارد
کرمانشاه - الهام اکبری: دکتر خور سندیان مدیرعامل بانک مسکن در سفر به استان کرمانشاه در روز چهارشنبه ضمن بازدید از پروژه‌های نهضت ملی کرمانشاه،در جمع روسای شعب و راهبران مسئول واحدهای راهبری مدیریت شعب استان کرمانشاه از تلاش‌های این استان در تحقق اهداف تعیین‌شده و کسب رتبه‌ی نخست در بین سایر مدیریت‌های کشور در سال 1403، تقدیر و از واگذاری ۵۴۸ واحد نهضت ملی تا دوماِ آینده در کرمانشاه،پرداخت ۱۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی در کرمانشاه خبر داد. 
  علی خور سندیان مدیرعامل بانک مسکن در جریان بازدید از پروژه‌های نهضت ملی کرمانشاه؛ با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های مسکن کرمانشاه؛ از واگذاری ۵۴۸ واحد تا دو ماه دیگر خبرداد.به گفته‌ی مدیرعامل بانک مسکن، پرداخت کامل تسهیلات به‌خصوص در طرح نهضت ملی مسکن و رتبه اول بانک مسکن در کشور، نوید رونق خانه‌دار شدن را می‌دهد.
خور سندیان در جریان این بازدید، با اشاره به عملکرد موفق بانک مسکن استان کرمانشاه گفت:خوشبختانه همکاران ما در مدیریت استان کرمانشاه در رتبه‌بندی‌های بانک مسکن در بخش‌های مختلف، رتبه اول را در سطح کشور کسب کرده‌اند. به همین دلیل هدف از سفر امروز، تقدیر و تشکر از تلاش‌های همکاران و بررسی روند پیشرفت پروژه‌ها بود.
وی افزود: در بازدید از پروژه‌های بنیاد تعاون ناجا که ۵۴۸ واحد از آن با تأمین مالی بانک مسکن انجام‌شده، شاهد پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه بودیم و طبق گزارش ارائه‌شده، حداکثر تا تیرماه امسال این واحدها آماده واگذاری و فروش اقساطی خواهند شد. 
خور سندیان یادآور شد:به ازای هر واحد از این پروژه، بانک مسکن ۴۰۰ میلیون تومان تأمین مالی کرده و این مبلغ صد درصد سهم‌الشراکه بانک بوده است. باوجوداینکه پروژه هنوز به‌طور کامل به پایان نرسیده، بانک برای تسهیل و تسریع در اتمام کار، کل سهم‌الشراکه را پرداخت کرده است. وی در ادامه به بیان عملکرد بانک مسکن در نهضت ملی مسکن پرداخت و  افزود: به‌طورکلی تاکنون بانک مسکن در سطح کشور برای ساخت بیش از ۳۸۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن قرارداد منعقد کرده که مجموع اعتبار این قراردادها به بیش از ۱۷۷ هزار میلیارد تومان (همت) می‌رسد و تاکنون بالغ‌بر ۱۲۶ همت از این اعتبار پرداخت‌شده است.
دکتر خور سندیان ادامه داد: در استان کرمانشاه نیز تاکنون ۶۹۰۰ واحد قرارداد بسته شده که از این تعداد، ۱۰۹۰ واحد به بهره‌برداری و واگذاری رسیده است. بنابراین مجموع قراردادهای منعقده در کرمانشاه ۳۱۰۰ میلیارد تومان بوده که از این رقم، ۱۷۰۰ میلیارد تومان سهم‌الشرکه پرداخت‌شده است. پیشرفت کلی نهضت ملی مسکن در استان حدود ۶۵ درصد است و باقی‌مانده اعتبارات نیز متناسب با پیشرفت پروژه‌ها پرداخت خواهد شد.
مدیرعامل بانک مسکن، در خصوص نحوه پرداخت تسهیلات، تصریح کرد: تسهیلات بانکی بر اساس پیشرفت پروژه تزریق می‌شود و علاوه بر تسهیلات، بخشی از هزینه ساخت نیز به‌عنوان آورده اعضا لحاظ می‌شود. وی افزود: در خصوص نوسازی واحدهای مسکن روستایی نیز، بانک مسکن بر اساس وظیفه قانونی و در قالب نهضت ملی مسکن اقدامات لازم را ادامه خواهد داد و تمام تلاش ما تحقق تعهدات قانونی بانک نسبت به این طرح ملی است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • اینچه‌برون، دروازه طلایی تجارت ایران و ترکمنستان
  • اوج گیری سکه و طلا
  • افشاگری در قاب تلویزیون
  • نمایشگاه «مسجدسلیمان؛ میراث دار صنعت نفت ایران» در خانه ملت
  • کرمانشاه رتبه نخست پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن را دارد
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.