هفتمین دوره مسابقات والیبال لیگ ملتها در گروه مردان که از روز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ با دیدار تیمهای لهستان و هلند در شهر شیآن کشور چین آغاز شده بود، دیروز (یکشنبه ۱۲ مرداد) با قهرمانی لهستان در شهر نینگبو چین به پایان رسید. در دیدار نهایی این رقابتها تیمهای لهستان و ایتالیا به مصاف یکدیگر رفتند و عقابهای لهستان با شکست حریف به مقام قهرمانی دست یافت تا دومین جام قهرمانی خود در این رقابتها را به دست آورند.
تیم لهستان در سال نخست لیگ ملتها (۲۰۱۸) در جایگاه پنجم قرار گرفت اما در سال های بعدی همراه روی سکو رفته است و با دو قهرمان، یک نایب قهرمانی و سه مدال برنز، پرافتخارترین تیم لیگ ملتهای والیبال در گروه مردان است.
تیم ایتالیا نیز با واگذاری نتیجه دیدار فینال با امتیازهای ۲۵ بر ۲۲، ۲۵ بر ۱۹ و ۲۵ بر ۱۴ به مقام نایب قهرمانی دست یافت تا نخستین مدال خود در لیگ ملتها را به رنگ نقره به دست آورد.
تیمهای برزیل و اسلوونی نیز در دیدار ردهبندی به مصاف یکدیگر رفتند و برزیل با شکست سه بر یک حریف به مدال برنز و مقام سومی دست یافت.
شاگردان برناردو رزنده با شکست اسلوونی دومین مدال خود در این رقابتها را به دست آورند. برزیل در سال ۲۰۲۱ موفق به کسب مقام قهرمانی و مدال طلا شد.
تیم ملی والیبال ایران که در مرحله مقدماتی با ۶ برد و ۱۹ امتیاز در جایگاه هشتم قرار گرفت و به دلیل میزبانی چین از صعود به مرحله نهایی بازماند، در جایگاه نهم نهایی این رقابتها قرار گرفت.
بازی با شروع خوب لهستان و درخشش قطر پاسور این تیم آغاز شد و لهستان توانست تا امتیاز 14، چهار امتیاز پیش بیفتد. شاگردان نیکولا گربیچ که در ایدهآلترین فرم خود بودند به بازی استثنایی خود ادامه دادند و موفق شدند در یک بازی بدون نقص ست سوم را از آن خود کنند و به قهرمانی لیگ ملتهای والیبال در سال 2025 دست پیدا کنند. شاگردان دجورجی از اواسط این ست بازی را رها کردند تا قهرمانی لهستان خیلی زودتر از سوت پایان داور مسجل شود.