لوگو
1404 شنبه 29 شهريور
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/06/29 - شماره 2591
نسخه چاپی

آنچه یافت می نشود

یوسف پزشکیان در یادداشتی تلگرامی با عنوان آنچه یافت می نشود نوشت: با تامل در جمعیت مدیرهای کشور آموختم که مدیرهای دلسوز عمدتا دو دسته اند. باید سه دسته می‌بودند اما از آنجایی که بسیار بعید است که بتوانی مدیری در دسته سوم پیدا کنی، تقسیم بندی به همان دو دسته واقعی تر است.  
گروهی از مدیران اهل فکر کردن و برنامه‌ریزی کردن هستند. اتاق فکر درست می‌کنند، تامل می‌کنند که نتیجه اقدامات را می‌سنجند. این کار را بارها و بارها تکرار می‌کنند تا مطمئن شوند که کار درست انجام شود. اما اشکال‌شان اینجاست که هیچ‌گاه به مرحله اجرا نمی‌رسند. اگر هم کاری بکنند، بسیار کُند و آهسته پیش می‌روند. آنقدر کند که معمولا فرصت‌ها را از دست می‌دهند.
گروه دوم مدیران اهل عمل هستند. پرتلاش، سخت‌کوش، سرسخت و جدی. ولی یا فرصت برای فکر کردن و برنامه ریزی ندارند یا اصلا اعتقادی به این کار ندارند. فقط کار می‌کنند.
اشکال اصلی دسته اول این نیست که اهل عمل نیستند، بلکه این است که جلوی عمل را هم می‌گیرند. مانع از اقدام می‌شوند. برای هر اقدامی اشکالی پیدا می‌کنند و کارها را قفل می‌کنند. اشکال دیگرشان این است که به کسی اعتماد نمی‌کنند. همه کارها را باید خودشان انجام بدهند. چون فکر می‌کنند دیگران به اندازه کافی ابعاد مسئله را بررسی نکرده‌اند.
اشکال دسته دوم  این است که حاضر نیستند با آن‌هایی که اهل نقشه کشیدن و فکر کردن و آینده‌نگری کردن هستند بنشینند و کارهایشان را با آن‌ها هماهنگ کنند. هرچه به ذهن خودشان برسد شروع می‌کنند به اقدام کردن.
نتیجه این می‌شود که با هیچ کدام از این دو دسته مدیر نمی‌توانیم به مقصد برسیم. ضرب المثلی داریم که کَرم داران عالم را دِرَم نیست. دِرَم داران عالم را کَرَم نیست. باید در تاریکی شب‌های زندگی چراغ به دست بگیریم و دنبال مدیرانی بگردیم که هم کَرَم داشته باشند و هم دِرَم.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • ویتکاف زنگ زد گفت بس کنید
  • واژه ضد اسلامی-ایرانی زیر پوست شهر
  • دیپلماسی ابزار عبور از تحریم و جنگ
  • پیامد مرگبار آتش‌سوزی جنگلی ها
  • خاطرات هاشمی رفسنجانی-29 شهریور سال 1377
  • طرفداران مذاکره دست‌نشانده آمریکا هستند
  • آنچه یافت می نشود
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.