لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/10/15 - شماره 1727
نسخه چاپی

ارتباط تغذیه با شدت علائم کووید-۱۹

نتایج مطالعه اخیر گروهی از محققان نشان می‌دهد غذایی که افراد می‌خورند با شدت علائم آن‌ها در صورت ابتلا به کووید-۱۹ مرتبط است. به گزارش ایسنا و به نقل از اس تی دی، محققان دانشگاه «دلا کوستا» و دانشگاه «گوادالاخارا» مکزیک طی این مطالعه به بررسی ۲۳۶ بیمار مشکوک به کووید-۱۹ پرداختند که تست کروناویروس ۱۰۳ مورد از آن‌ها مثبت بود. یافته‌های این مطالعه نشان داد افرادی که آزمایش کووید-۱۹ آن‌ها مثبت بود هنگام افزایش مصرف موادی مانند حبوبات، دانه‌ها، نان و غلات، علائم این بیماری به‌شدت در آن‌ها کاهش یافت. نتایج این مطالعه حاکی از آن است که پیروی از یک رژیم غذایی خاص می‌تواند تأثیر چشمگیری در کاهش علائم این بیماری داشته باشد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • ارتباط تغذیه با شدت علائم کووید-۱۹
  • خبر کوتاه
  • خبر کوتاه
  • چرا گوش سپردن به اصوات طبیعت برای انسان خوشایند است؟
  • بی‌پولی و خواب خرسی
  • پیامدهای علاقه ایرانی‌ها به نوشابه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.