لوگو
1404 جمعه 13 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/04/08 - شماره 1833
نسخه چاپی

واکنش وزارت جهاد کشاورزی به تخلف در واردات نهاده‌های دامی

وزارت جهاد کشاورزی طی اطلاعیه‌ای در خصوص حواشی ایجادشده در زمینه واردات نهاده‌های دامی توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش ایسنا، ماجرا ازآنجا شروع شد که حدود یک ماه پیش بسیاری از مرغداران و دامداران از عملکرد یکی از شرکت‌های متعلق به سازمان تعاون روستایی انتقاد و اعلام کردند که این شرکت مذکور در سامانه بازار گاه نهاده به آنها فروخته و پولش را نیز دریافت کرده ولی بعد از گذشت چند ماه هنوز هیچ نهاده‌ای به آنها تحویل نداده است. برخی از آنها نیز می‌گفتند که این شرکت هیچ نهاده‌ای وارد نکرده و بار مجازی به آنها فروخته است.
محمد قربانی معاون وزیر جهاد کشاورزی در واکنش به این اظهارات اعلام کرد که بار مجازی نداریم و کوتاژ صوری اتفاق نیفتاده است و حتماً باید بار در سامانه بازار گاه بارگذاری شده باشد تا برای تولیدمان قابل خرید باشد. او همچنین اظهار کرد که فعالیت این شرکت قانونی بوده و به دلیل کندی دستگاه حمل‌ونقل در بندرها شمالی، نهاده‌ها دیر وارد کشور شده اما کالا به کشور واردشده، دپو شده و در حال انتقال به تولیدکنندگان است.
سازمان بازرسی کشور و قوه قضاییه نیز به این موضوع ورود کردند و رئیس‌جمهوری نیز به وزرای مربوطه خود دستور پیگیری فرآیند واردات نهاده‌های دامی توسط این شرکت را داد.
در گزارشی که سازمان بازرسی کشور منتشر کرد مشخص‌شده که ایجاد کوتاژ صوری و قرار دادن کوتاژ در سامانه بازار گاه و عرضه شدن نهاده‌ها در میان مشتریان، کشاورزان و اتحادیه‌ها درحالی‌که نهاده‌ای وارد کشور نشده، ازجمله تخلفات رخ‌داده در خصوص واردات این نهاده‌های دامی بوده و هیچ نهاده‌ای به کشور وارد نشده است. رئیس قوه قضاییه نیز ضمن تأیید گزارش سازمان بازرسی، واگذاری ۴۹ درصد از سهام شرکت خصوصی مذکور به سازمان تعاونی روستایی را از دیگر تخلفات صورت گرفته در جریان واردات اخیر محموله نهاده‌های دامی عنوان کرد. گمرک نیز اخیراً مدعی شده که این کوتاژ اصلاً در سامانه گمرک ثبت‌نشده بلکه با توجه به قابل رصد نبودن سامانه بازار گاه که در انحصار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد، شرکت با ثبت دستی و اعلام این کوتاژها موجب جذب متقاضی برای خرید نهاده شده درحالی‌که کالایی در میان نبوده و وارد نشده است.
در واکنش به این اظهارات مطرح‌شده، وزارت جهاد کشاورزی در وز اطلاعیه‌ای منتشر کرد در متن این اطلاعیه در ادامه آمده است:
 «به استحضار ملت شریف و جامعه خدوم کشاورزی و دامداران عزیز می‌رساند که در حوزه مربوطه، برخلاف آنچه در برخی رسانه‌ها دراین‌باره مطرح‌شده، روشن شد که برابر قانون، مبالغ ارزی برای خرید غلات و نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی توسط این شرکت، نزد بانک مرکزی متمرکز است و تاکنون هیچ مبلغ ارزی توسط بانک مرکزی به این شرکت پرداخت‌نشده است.
نکته دیگر، نگرانی درباره مبالغ واریزی دامدار عزیز در حساب شرکت در سامانه بازار گاه بود که بررسی دقیق این وزارتخانه نشان می‌دهد مبالغ در سامانه موجود و قابل ره‌گیری دقیق است. ازآنجاکه شرکت مذکور نتوانست در موعد مقرر تأمین کالا کند و بخش کمی از تعهد خود را تاکنون به خریداران تحویل داده است، وزارت جهاد به این مسئله ورود کرده و در تلاش است تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود امکان ایفای تعهدات را برای شرکت مذکور فراهم بیاورد و لذا خریداران هیچ‌گونه نگرانی از این بابت نداشته باشند و با سرعت نهاده‌های آنان تأمین و حمل می‌شود.»

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • تراز آب دریاچه ارومیه ۵۳ سانتیمتر کاهش یافت
  • دستگیری تبلیغ‌کنندگان سایت‌های شرط‌بندی
  • پذیرش شکاف اجتماعی در کشور
  • روایت علی دایی از مشکلات مردم و فوتبال
  • واکنش وزارت جهاد کشاورزی به تخلف در واردات نهاده‌های دامی
  • اخبار شهرستان
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.