لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/11/04 - شماره 1971
نسخه چاپی

ركورد شكنی در خط تاندم میل مداوم نورد سرد پس از یازده سال

علیرضا هژبری: حماسه‌آفرینان خط تاندم میل مداوم ناحیه نورد سرد شرکت فولاد مبارکه توانستند پس از 11 سال به ثبت رکوردی تاریخی بالاتر از ظرفیت اسمی خط دست یابند. محسن استکی، مدیر محصولات سرد ناحیه نورد سرد شرکت فولاد مبارکه، در پی کسب این رکورد غرورآفرین اظهار کرد: اهمیت ثبت این رکورد در این است که طی این 11 سال، هیچ‌گونه توسعه‌ای در این خط انجام‌نشده و این امر شرایط تولید و رکوردشکنی را سخت‌تر کرده بود. وی تصریح کرد: علی‌رغم همه محدودیت‌ها، برنامه‌ریزی دقیق، مدیریت متفاوت در زمینه بهره‌برداری و تلاش مضاعف کارکنان خط تاندم میل مداوم نورد سرد برای جبران همه کاستی‌ها به بار نشست و تولید 5948 تن کلاف خام سرد در یک روز در دفتر افتخارات نورد سرد حک شد. رکورد قبلی خط تاندم میل مداوم به میزان 5921 تن بوده است. مدیر محصولات سرد خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط ویژه خط تاندم میل، برای دست‌یابی به چنین تناژی نیاز است که برای تمام دقیقه‌ها برنامه‌ریزی، کنترل و نظارت وجود داشته باشد و خوشبختانه با این اقدامات نتیجه موردنظر حاصل گردید. استکی در ادامه عنوان کرد: با عنایت به روند روبه رشد چندماهه اخیر خط تاندم از نظر کمی و کیفی، ان‌شاءالله شاهد موفقیت‌های دیگری نیز در این خط خواهیم بود. وی در پایان از حمایت‌های مدیریت ارشد سازمان و تمامی واحدهای پشتیبانی و جنبی، کارگاه غلتک، واحد برنامه‌ریزی تولید، مدیریت انبارها و گروه تخصصی و دفتر فنی تعمیرات و تولید تشکر کرد.

تولید بالاتر از ظرفیت اسمی
مرتضی اکبری، رئیس واحد تاندم میل نورد سرد نیز دراین‌باره چنین گفت: شکستن رکورد یازده‌ساله در این خط و تولید 5948 تن کلاف خام سرد به معنی واقعی کارستانی بود که در میدان عمل و به دست همکاران این بخش و یاری سایر واحدهای مرتبط به بار نشست. ضمن اینکه در ماه‌های جاری، رکورد نوبت‌های بدون توقف و رکورد تولید بر ساعت خط نیز محقق شده بود. وی ظرفیت اسمی روزانه این خط را به‌طور متوسط حدود 4300 تن اعلام و عنوان کرد: این رکوردها حاصل فعالیت‌های گوناگون در تمام گروه‌های کاری بوده است؛ فعالیت‌هایی نظیر برنامه‌ریزی و اجرای منظم تعمیرات و استانداردها، افزایش آماده به کاری تجهیزات، بازرسی‌های دقیق و مداوم و پیگیری مستمر پارامترهای تأثیرگذار بر تولید که باهمت و همدلی تمامی کارکنان تولید و تعمیرات محقق شده است. رئیس واحد تاندم میل نورد سرد اظهار امیدواری کرد در آینده نیز این افتخارآفرینی تداوم داشته باشد. اکبری در خاتمه از حمایت صمیمانه مدیر نورد سرد، مدیر محصولات سرد، واحد بسته‌بندی و انبار، کارگاه غلتک نورد سرد، واحد برنامه‌ریزی تولید نورد سرد، گروه‌های تخصصی و فنی تولید و تعمیرات نورد سرد قدردانی کرد.

ارائه دستاوردهای پژوهشی شرکت برق منطقه‌ای خوزستان در نمایشگاه هفته پژوهش استان
اهواز - شبنم قجاوند: بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار خوزستان با حضور شرکت برق منطقه‌ای خوزستان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی خوزستان در اهواز آغاز برگزار شد. غرفه این شرکت در نمایشگاه هفته پژوهش میزبان بازدید علاقه‌مندان بود و در آن دستاوردهای تحقیقی و پژوهشی این شرکت به نمایش درآمده است. ازجمله طرح‌های تحقیقی و پژوهشی که با حمایت شرکت برق منطقه‌ای خوزستان به نتیجه نشسته و در این نمایشگاه به نمایش درآمده است می‌توان به طراحی و ساخت سه نمونه ترانسفورماتور نوری اندازه‌گیری ولتاژ و جریان ترکیبی برای پست‌های ۱۳۲ کیلوولت، بررسی و تحقیق در تدوین دانش فنی و ساخت نیمه‌صنعتی مقره پلیمری بر اساس شرایط آب و هوایی خوزستان، بررسی و امکان‌سنجی استفاده از قابلیت‌های واحدهای اندازه‌گیری فازور (PMU) در بهبود عملکرد رله‌های دیستانس خطوط انتقال شبکه برق خوزستان، تحقیق و بررسی حالت‌های گذرای رزونانس و فرورزوناس شبکه انتقال خوزستان و ارائه راهکارهای جلوگیری از اثرات مخرب آنها، اشاره کرد. افزایش ظرفیت دمایی تجهیزات شبکه خوزستان متناسب با شرایط اقلیمی با توجه به افزایش دمای استان، ازجمله موضوعاتی بوده که به صورت ویژه محورهای پژوهشی و تحقیقی شرکت برق منطقه‌ای خوزستان را تشکیل و موردحمایت قرارگرفته است. محمود دشت بزرگ مدیرعامل و کیومرث زمانی معاون برنامه‌ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه‌ای خوزستان در روز اول نمایشگاه در محل غرفه حاضر و میزبان بازدیدکنندگان ازجمله مهرداد نیکو رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان و سید احمد موالی زاده، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری بوده و به سؤالات خبرنگاران و علاقه‌مندان برق نیز پاسخ دادند. امضای تفاهم‌نامه با دانشگاه شهید چمران اهواز و تقدیر از اساتید دانشگاهی که با این شرکت همکاری علمی داشته‌اند ازجمله برنامه‌های شرکت برق منطقه‌ای خوزستان در اولین روز نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان بوده است. دفتر تحقیقات و کنترل کیفیت تجهیزات، متولی و میزبان برپایی غرفه دستاوردهای پژوهشی شرکت برق منطقه‌ای خوزستان در بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی خوزستان بوده و میزبان بازدیدکنندگان در طول برگزاری نمایشگاه بود. بر اساس این گزارش، شش دانشگاه، پنج مرکز پژوهشی، ۲۱ دستگاه اجرایی و ۳۵ شرکت دانش بنیان مستقر در استان خوزستان در این نمایشگاه حضور داشتند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • افزایش غیرقانونی قیمت بلیت هواپیما
  • تورم نقطه به نقطه در سیستان و بلوچستان
  • افشای یک تخلف بزرگ و بی‌سابقه
  • راهکار کنترل نقدینگی و تورم
  • ركورد شكنی در خط تاندم میل مداوم نورد سرد پس از یازده سال
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.