لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/12/21 - شماره 2000
نسخه چاپی
عیدی زودهنگام به مردم ایران؛

تاریخ‌سازی گروه فولاد مبارکه با عبور از تولید ۱۰ میلیون تن فولاد خام

اصفهان - علیرضا هژبری: از همان نخستین روز سال این راهبرد چراغ راه شد: «تولید؛ دانش‌بنیان؛ اشتغال آفرین» و پولادمردان گروه فولاد مبارکه خرسند و مفتخرند که اگرچه هنوز ۱۰ روز دیگر تا پایان سال برای تولید فرصت دارند، زودتر از آنچه برنامه‌ریزی‌شده بود، با عبور از تولید ۱۰ میلیون تن فولاد خام، از تمامی رکوردهای ثبت‌شده تا پایان سال ۱۴۰۰ گذشتند و ضمن لبیک به‌فرمان رهبر فرزانه، بار دیگر تاریخ‌ساز شدند.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه ضمن اعلام این خبر گفت: عبور از ۱۰ میلیون تن تختال، ۱۰ روز مانده به پایان سال، با رشد ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، در حالی رخ داد که حدود یک‌میلیون تن افت تولید ناشی از محدودیت‌های برق و گاز را که در سال جاری بیشتر از سال‌های قبل بود، پشت سر گذاشتیم و این امر محقق نشد، مگر با برنامه‌ریزی و پیش‌بینی‌های لازم، استفاده از تجارب سال‌های قبل، ذخیره‌سازی به‌موقع مواد اولیه، انجام تعمیرات اساسی خطوط مختلف در زمان‌ اعمال محدودیت‌های انرژی و درنهایت افزایش بهره‌وری سرمایه‌های انسانی شرکت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: به موازات رشد کمّی محصول، خوشبختانه در سال ۱۴۰۱ شاهد رشد ۱۲ درصدی تولید محصولات ویژه و تولید ۱۴ محصول جدید نیز هستیم.
به گفته طیب نیا، گروه فولاد مبارکه با سهم ۳۴ درصدی در تولید فولاد کشور، در رشد و ارتقای جایگاه ایران بین فولادسازان جهان نقش ارزنده‌ای داشته است.
وی در همین زمینه ادامه داد: جهادگران شرکت فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان و مجتمع فولاد سبا، هم‌راستا با اهداف گروه، علی‌رغم همه محدودیت‌هایی که در سال جاری به‌شدت و بیش از همیشه با آن مواجه بودند، توانستند تا شامگاه روز جمعه ۱۹ اسفندماه و ۱۰ روز مانده به پایان سال جاری، ۱۰ میلیون و ۱۶ هزار تن فولاد خام تولید کنند. مدیرعامل گروه فولاد مبارکه افزود: با عنایت به شعار سال، سیاست‌های گروه بر سه محورِ تولید حداکثری و تأمین نیاز بازار داخل، استفاده از ظرفیت شرکت‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز علمی تحقیقاتی برای توسعه سبد محصولات شرکت به ویژه برای آن دسته از محصولاتی که عمدتاً تاکنون از محل واردات تأمین می‌شدند و در مرحله سوم حمایت از سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان با نگاه بومی‌سازی هرچه بیشتر تجهیزات موردنیاز و ایجاد اشتغال متمرکز شد.
وی گفت: در بخش توسعه، احداث نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۱۴ مگاواتی باراندمان ۵۸ درصد و مصرف آب یک‌پنجم نیروگاه موجود، احداث نیروگاه‌های تجدید پذیر و خورشیدی و همچنین دو نیروگاه بادی در دستور کار قرار گرفت که پیشرفت‌های فراوانی داشته است.
طیب نیا در ادامه به دستاوردهای توسعه‌ای در سایر شرکت‌های گروه اشاره و تصریح کرد: خوشبختانه در گروه فولاد مبارکه نیز توسعه‌ها به خوبی در حال اجراست؛ تاجایی‌که اخیراً شاهد شروع موفقیت‌آمیز کوره قوس الکتریکی شرکت فولاد سفید دشت چهارمحال و بختیاری به عنوان یکی از طرح‌های هفت‌گانه دولت بودیم که به‌زودی عملیات ذوب‌گیری و ریخته‌گری آن نیز عملیاتی خواهد شد. همچنین در فولاد هرمزگان، فولاد امیرکبیر کاشان و سایر شرکت‌های گروه برنامه‌های توسعه به خوبی در حال انجام است.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه از تلاش همه مدیران، کارکنان گروه فولاد مبارکه در همه بخش‌های تولید، تعمیرات و پشتیبانی و همچنین از شرکت‌های پیمانکار و سازنده داخلی که هم‌راستا با اهداف شرکت مادر در به بار نشستن این دستاورد مهم و تاریخ‌ساز صمیمانه و مخلصانه تلاش کردند تشکر و قدردانی کرد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • فهرست خودروهای پیش‌فروش
  • چرا قیمت دلار در مرکز مبادله همچنان ۴۲ هزار تومان است؟
  • شوک دیپلماسی به بازار
  • همایش تخصصی ایمنی و بازرسی در صنعت حفاری با رویکرد صیانت از نیروی انسانی در اهواز برگزار شد
  • ۹۳ هزار نفر ساعت آموزش ایمنی برای کارکنان شرکت در سطوح مختلف برگزار شد
  • تاریخ‌سازی گروه فولاد مبارکه با عبور از تولید ۱۰ میلیون تن فولاد خام
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.