لوگو
1404 يکشنبه 25 خرداد
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/11/03 - شماره 2204
نسخه چاپی

آنتونی هاپکینز زندگینامه‌اش را می‌نویسد

آنتونی هاپکینز بازیگر و کارگردان ولزی ۸۶ ساله و برنده ۲ جایزه اسکار، در حال نوشتن زندگینامه‌اش است.
آنتونی هاپکینز بازیگر ۸۶ ساله گفته است در حال نوشتن بیوگرافی خود است. وی که از شیوه نوشتن زندگینامه‌اش به عنوان روندی عجیب و غریب یاد کرده، می‌گوید یادآوری وقایع برایش بسیار راحت است.
بازیگر «سکوت بره‌ها» می‌گوید می‌داند چقدر خوش شانس است که مغز بازیگرش چنین کار می‌کند. وی در ادامه گفت: حافظه‌ام کاملا درست کار می‌کند و می‌توانم روزها و ماه‌ها و سال‌ها را به یاد آورم.
در حالی که او زمان خود را صرف نگاه کردن به زندگی خود می‌کند، همسرش استلای ۶۷ ساله که در ۲۰ سال اخیر زندگی همراهش بوده هم همین کار را می‌کند و در حال حاضر در حال ساخت مستندی درباره بازیگر برنده ۲ جایزه اسکار است.
هاپکینز می‌گوید استلا «کارت سفید برای پوشش همه چیز دارد»، اما او نمی‌داند که پروژه همسرش چقدر پیش رفته است.
وی می گوید: نمی‌دانم. من از او نمی‌پرسم. می‌دانم خیلی فیلم گرفته، نمی‌دانم کی قرار است اکران شود.
هاپکینز که در جنوب ولز و در خانواده‌ای متولد شده که پدر و مادرش با هم یک نانوایی را اداره می‌کردند، می‌گوید بچه‌ مدرسه بود و پدرش از این امر ناامید بود.
با وجود اندوه پدرش، او در نوجوانی کار خودش را کرد و به یاد می‌آورد که با خود گفت: یک روز به هر دوی شما نشان خواهم داد ... در طی ۱۰ سال، پس از تحصیل در کالج سلطنتی ولز در رشته موسیقی و درام، هاپکینز به عنوان شاگرد سر لارنس اولیویه در تئاتر ملی سلطنتی لندن مشغول به کار شد.
اما پس از مدتی، کار برجسته وی به عنوان بازیگر صحنه به دلیل اعتیاد به الکل از مسیر خود خارج شد. هاپکینز اقرار می‌کند که؛ تا حد مرگ می‌نوشیدم. یک روز، در یک لحظه ترسی مطلق را حس کردم و کمک گرفتم. این مربوط به ۴۸ سال پیش است.
به خاطر می‌آورد در آن زمان، صدایی در سرش به او ‌گفت که تو می‌توانی زندگی را دوباره شروع کنی؛ و از آن زمان تاکنون وی به این موضوع توجه کرده است.
این بازیگر که در ده‌ها فیلم تحسین شده از جمله «بازمانده روز» ظاهر شده است، سال ۲۰۲۱ در ۸۳ سالگی، جایزه اسکار دومش را برای بازی در فیلم «پدر» به خانه برد و عنوان مسن‌ترین فردی را که برنده اسکار بهترین بازیگر مرد شده از آن خود کرد. او در حال حاضر با فیلم «آخرین جلسه فروید» در نقش زیگموند فروید، پدر روانکاوی روی پرده سینماها حضور دارد.
وی وقتی کار نمی‌کند، روزهایش را با چیزهایی پر می‌کند که شادش می‌کنند؛: نواختن پیانو، نقاشی و گذراندن وقت با خانواده، از جمله استلا.
درباره راز ازدواج موفقش؟ او با کنایه می‌گوید: فقط بگو بله. به طور کلی، او نسبت به خوبی‌ها، بدی‌ها و هر چیزی که در این بین است احساس قدردانی دارد.
به گزارش مهر به نقل از پیپل، هاپکینز می‌گوید: من خوش شانس هستم. از فراز و نشیب‌ها و افسردگی‌ها، ناامیدی و عصبانیت و همه این چیزها گذشتم و به تدریج در چند سال اخیر به این فکر می‌کنم که «خب، من هنوز اینجا هستم.»

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • وزیر فرهنگ در نخستین همایش قند پارسی: کالا با عنوان غیرفارسی تبلیغ نشود
  • رؤیا طراحی کنیم
  • درگذشت نویسنده «مصایب مسیح»
  • آنتونی هاپکینز زندگینامه‌اش را می‌نویسد
  • آزیتا حاجیان و شریفی‌نیا در یک فیلم
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.