مدیر عملیات شرکت نفت و گاز کارون طی بازدیدی از روند اجرایی و تکمیل پروژههای نمکزدایی منصوری و اهواز متمرکز،بر تسریع تحویل تجهیزات و ارتقاء کیفیت نفت خام تأکید کرد . در جریان نظارت بر پروژههای کلیدی صنعت نفت، مهندس حسین زیدوندی،به همراه مهندس شایسته نژاد، مجری طرح احداث و توسعه واحدهای نمکزدایی مدیریت مهندسی و ساختمان مناطق نفتخیز جنوب از شرکت تاشا بازدید کرد،و از نزدیک در جریان روند اجرای پروژه ساخت اسکید مانتد نمکزدایی منصوری با ظرفیت فرآورشی ۳۰ هزار بشکه نفت خام که نقش مهمی در افزایش بهرهوری عملیات نمکزدایی دلرد قرار گرفت. مهندس زیدوندی هدف این بازدید را بررسی آخرین وضعیت اجرایی،پیگیری رفع موانع قراردادی میان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکتهای مجری،و همچنین تسریع در چرخه تحویل تجهیزات حیاتی پروژه برشمرد و ضمن ارزیابی روند پیشرفت پروژه،بر ضرورت کیفیتبخشی به فرآیند نمکزدایی تأکید کرد و خواستار همکاری نزدیک و تعامل بیشازپیش بخشهای اجرایی و عملیاتی شد.
دیدار مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه گلستان با فرمانده سپاه نینوا
به مناسبت دوم اردیبهشتماه، سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه گلستان با سردار ملکشاه، فرمانده سپاه نینوای استان دیدار و گفتگو کرد.به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه گلستان، سید محمد حسینی مدیر منطقه ضمن تبریک روز تا سیس سپاه پاسداران، گزارشی از خدمترسانی مجموعه شرکت ملی پخش و همچنین اقدامات در راستای مبارزه با قاچاق سوخت ارائه نمود. در ادامه این دیدار، سردار ملکشاه ضمن تشکر از حضور مدیریت شرکت، از تلاش و اقدامات مؤثر شرکت نفت در مقابله با قاچاق سوخت و ارائه خدمات مطلوب در سطح منطقه تقدیر و تشکر کرد.وی با اشاره به اهمیت تأمین و توزیع عادلانه سوخت، همکاری نزدیک میان نهادهای مسئول را رمز موفقیت در پیشبرد اهداف ملی عنوان نمود.
با تکیهبر توان شرکتهای دانشبنیان در شرکت نفت گلستان صورت گرفت
نصب GPS بر روی ماشینآلات سیار سنگین
در راستای ارتقاء سطح نظارت و بهرهبرداری هوشمند از ماشینآلات سنگین سیار مانند لودرها و غلتکها، جلسهای با حضور کارشناسان فنی در شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه گلستان برگزار شد.به گزارش شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه گلستان، در این نشست، استفاده از سامانههای موقعیتیاب (GPS) بهعنوان راهکاری مؤثر برای پایش لحظهای، مدیریت سوخت، کنترل زمان کارکرد، جلوگیری از استفاده خارج از برنامه و افزایش عمر مفید ماشینآلات بررسی شد.گفتنی است، از مهمترین مزایای اجرای این طرح میتوان به کاهش هزینههای نگهداری، جلوگیری از سوءاستفادههای احتمالی، بهینهسازی مصرف سوخت و افزایش بهرهوری عملیاتی اشاره کرد.شایانذکر است، قرار است پس از بررسی دقیق در این طرح، از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان برای طراحی، نصب و راهاندازی سامانههای هوشمند استفاده خواهد شد. بهرهگیری از توان داخلی این شرکتها نهتنها به کاهش هزینهها کمک میکند، بلکه زمینهساز حمایت از تولید ملی و توسعه فناوریهای بومی نیز خواهد بود.
بازرسی از مراکز عرضه
در استان چهارمحال و بختیاری
برابر گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد چهارمحال و بختیاری، سیاوش همیزاده مدیرکل این اداره از اجرای گسترده طرح طاها در سطح استان در سال 1403 خبر داد و گفت: درمجموع ۶۳۵۹ مورد بازرسی در قالب این طرح در مراکز عرضه مختلف استان انجامشده است. همت زاده بابیان اینکه طرح طاها (طرح جامع اجرای هماهنگ استانداردهای اجباری) باهدف صیانت از حقوق مصرفکنندگان، افزایش رضایت عمومی، حمایت از تولیدکنندگان متعهد به کیفیت و نیز نظارت بر رعایت استانداردهای ملی در فرآیند تولید کالاها اجرا میشود افزود: در این راستا ۳۲۵۵ مورد بازرسی از صنایع غذایی و بهداشتی، ۱۵۱۰ مورد از صنایع غیرفلزی و ۱۵۹۴ مورد از صنایع فلزی، انرژی و محیطزیست صورت گرفته است. وی با اشاره به نقش نظارتهای میدانی در افزایش کیفیت کالاهای عرضهشده در بازار، اظهار داشت: در کنار بازرسیها ۳۸۳ مورد نمونهبرداری از مراکز عرضه و بازار استان نیز انجامشده که از این تعداد ۱۵۲ مورد مربوط به صنایع غذایی و بهداشتی، ۵۲ مورد از صنایع غیرفلزی و ۱۷9 مورد نیز از صنایع فلزی، انرژی و محیطزیست بوده است. همت زاده در ادامه افزود: تمامی نمونهها در آزمایشگاههای همکار استاندارد تحت آزمونهای دقیق قرارگرفتهاند تا از انطباق آنها با ضوابط فنی و استانداردهای مصوب اطمینان حاصل شود. مدیرکل استاندارد استان در پایان خاطرنشان کرد: اجرای منظم و دقیق طرح طاها نقش مؤثری در جلوگیری از عرضه کالاهای بیکیفیت، افزایش اعتماد عمومی به کالاهای ایرانی و ارتقاء سطح سلامت و ایمنی مصرفکنندگان دارد و اداره کل استاندارد چهارمحال و بختیاری این طرح را با جدیت ادامه خواهد داد.