صداوسیما تبلیغات مواد مضر را متوقف کند

صداوسیما تبلیغات مواد مضر را متوقف کند

وزیر بهداشت گفت: صداوسیما باید در جهت عدم تبلیغ مواد مضر برای جامعه قدم بردارد، زیرا اگر تبلیغات مضری برای افراد جامعه صورت نگیرد، مصرف مواد خوراکی مضر به خودی خود متوقف می‌شود. به گزارش شفقنا به نقل از باشگاه خبرنگاران، بهرام عین الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی به صورت مجازی در همایش ملی روز جهانی غذا اظهار کرد: ما در شرایط تحریم‌های ظالمانه هستیم که متأسفانه این عدم واردات برای کشور ما ضرر ایجاد کرده، ما در تولیدات خود نظارت بیشتری داریم. او ادامه داد: البته سازمان غذا و دارو باید توجه داشته باشد همیشه ناظر بر این امکانات باشد و در همین راستا بخش خصوصی را کمک کند، همچنین خدمات الکترونیک و سامانه سلامت در پیشگیری از ورود محصولات قاچاق به کشور کمک می‌کند. او بیان کرد: برچسب‌گذاری مواد غذایی یکی از کار مهم سازمان غذا و دارو بوده، زیرا بررسی میزان قند و شکر که یکی از مواد تأثیرگذار در چاقی افراد مهم است، البته با برنامه‌ها و اقدامات پیشگیرانه سازمان غذا و دارو در حال حاضر مصرف اسید‌های چرب و ترانس در خانواده‌ها از ۵ درصد به ۲ درصد کاهش پیداکرده و در حال حاضر با کاهش مصرف نمک و کاهش قند روبه‌رو هستیم. البته نباید از غنی‌سازی مواد غذایی که با شدت خاصی روبه‌رو بوده غافل شویم و حتماً باید در تولیدات مواد لبنی انواع ویتامین‌ها را علی‌الخصوص ویتامین d که این روز‌ها در جلوگیری از ویروس کرونا نیز تاثیر دارد غافل شویم.

لینک کوتاه: http://www.setaresobh.ir/fa/main/detail/80209/

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه

صداوسیما تبلیغات مواد مضر را متوقف کند

صداوسیما تبلیغات مواد مضر را متوقف کند

وزیر بهداشت گفت: صداوسیما باید در جهت عدم تبلیغ مواد مضر برای جامعه قدم بردارد، زیرا اگر تبلیغات مضری برای افراد جامعه صورت نگیرد، مصرف مواد خوراکی مضر به خودی خود متوقف می‌شود. به گزارش شفقنا به نقل از باشگاه خبرنگاران، بهرام عین الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی به صورت مجازی در همایش ملی روز جهانی غذا اظهار کرد: ما در شرایط تحریم‌های ظالمانه هستیم که متأسفانه این عدم واردات برای کشور ما ضرر ایجاد کرده، ما در تولیدات خود نظارت بیشتری داریم. او ادامه داد: البته سازمان غذا و دارو باید توجه داشته باشد همیشه ناظر بر این امکانات باشد و در همین راستا بخش خصوصی را کمک کند، همچنین خدمات الکترونیک و سامانه سلامت در پیشگیری از ورود محصولات قاچاق به کشور کمک می‌کند. او بیان کرد: برچسب‌گذاری مواد غذایی یکی از کار مهم سازمان غذا و دارو بوده، زیرا بررسی میزان قند و شکر که یکی از مواد تأثیرگذار در چاقی افراد مهم است، البته با برنامه‌ها و اقدامات پیشگیرانه سازمان غذا و دارو در حال حاضر مصرف اسید‌های چرب و ترانس در خانواده‌ها از ۵ درصد به ۲ درصد کاهش پیداکرده و در حال حاضر با کاهش مصرف نمک و کاهش قند روبه‌رو هستیم. البته نباید از غنی‌سازی مواد غذایی که با شدت خاصی روبه‌رو بوده غافل شویم و حتماً باید در تولیدات مواد لبنی انواع ویتامین‌ها را علی‌الخصوص ویتامین d که این روز‌ها در جلوگیری از ویروس کرونا نیز تاثیر دارد غافل شویم.

لینک کوتاه: http://www.setaresobh.ir/fa/main/detail/80209/

ارسال دیدگاه شما