خبرنامه
سرمایهگذاری بیش از ۹ هزار میلیارد ریالی برق منطقهای خوزستان در ۱۴۰۰
اهواز- شبنم قجاوند: مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۹ هزار میلیارد ریال در بخش ایجاد زیرساختهای برق در شبکه تحت نظارت این شرکت در دو استان خوزستان و کهکیلویه و بویراحمد سرمایهگذاری انجامشده است.
محمود دشت بزرگ اظهار کرد: با وجود همه کم و کاستیها و شرایط اقتصادی حاکم بر کشور، کارهای بزرگ و ماندگاری در شبکه انتقال و فوق توزیع تحت نظارت این شرکت انجامشده و سرمایهگذاریهای خوبی با حمایت وزارت نیرو در بخش زیرساختها و توسعه صنعت برق انجامشده است.
وی افزود: در هشت ماه اول سال جاری به منظور آمادگی شبکه و پایداری و تقویت آن، به میزان ۶۹۷ مگاولت آمپر ظرفیت، ۱۹.۲ مگاوار بانک خازنی، ۱۰۹ کیلومتر مدار خطوط انتقال و فوق توزیع و همچنین ۵۶ کیلومتر فیبر نوری نصب و اجراشده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان تصریح کرد: این افزایش ظرفیت در بخش پست نسبت به مدت مشابه در سال قبل رشد بیش از ۱۲ برابری را نشان میدهد.
دشت بزرگ اظهار کرد: این پروژهها با توجه به پارامترهای شبکه و مطالعات نیازسنجی انجامشده، تعریف میشود و هدف این شرکت توسعه متوازن زیرساختهای برق در مناطق مختلف دو استان با توجه به ظرفیتها و نیازهای مصرف هست.
کمکرسانی برق منطقهای خوزستان به مناطق زلزلهزده اندیکا
اهواز - شبنم قجاوند: شرکت برق منطقهای خوزستان در راستای نوعدوستی و عمل به مسئولیتهای اجتماعی خود، بستههای معیشتی، در بین مردم زلزلهزده اندیکا توزیع کرد.
پیرو تأکید مدیرعامل این شرکت در کمک و هم دردی با مردم زلزلهزده اندیکا، کمکرسانی به مردم زلزلهزده روستایی بخش چلو اندیکا انجام شد. یعقوب دانشی فرمانده پایگاه بسیج امام حسین (ع) شرکت برق منطقهای خوزستان در این زمینه گفت: با حضور در بخش چلو شهرستان اندیکا بستههای معیشتی، پتو و زیرانداز و ... بین بخشی از مردم زلزلهزده توزیع شد. وی افزود: همچنین یک نانوایی سیار با همکاری بسیج حوزه شهید عباسپور صنعت آب و برق خوزستان در منطقه مستقرشده و به مردم خدماترسانی میکند. همچنین توزیع اقلام موردنیاز تا برگشت شرایط مردم به حالت عادی، ادامه خواهد داشت. فرمانده پایگاه بسیج امام حسین (ع) شرکت برق منطقهای خوزستان تصریح کرد: کمکرسانی به مناطق مردم زلزلهزده اندیکا با همکاری معاونتهای بهرهبرداری و امور مالی و پشتیبانی، دفتر حراست و امور محرمانه تهیه و بین مردم توزیعشده است.
با به صدا درآمدن زنگ آب در دبستان ریحانه اصفهان کلید خورد؛
آغاز ویژهبرنامههای سیزدهمین جشنواره «نخستین واژه آب»
اصفهان- علیرضا هژبری: با حضور مدیرعامل آبفا و معاون پرورشی فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، ویژهبرنامههای سیزدهمین جشنواره «نخستین واژه آب»؛ «سهشنبههای شادابی» و «پرسش شادابی» آغاز شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری حضوری این مراسم پس از دو سال از شیوع ویروس کرونا، گفت: در دهه اخیر فعالیتهای فرهنگی بسیاری درزمینه مدیریت مصرف بهینه آب برای گروههای مختلف در استان اصفهان انجامشده است. هاشم امینی ابراز امیدواری کرد در آینده نیز با همکاری آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، این روند همچنان ادامه داشته باشد زیرا برای تأمین پایدار آب شرب باید فرهنگ مصرف بهینه آب در جامعه نهادینه شود. وی به میزان بارندگیها در سال آبی گذشته اشاره کرد و گفت: سال گذشته میانگین بارش در حوضه آبریز زایندهرود 820 میلیمتر بود درحالیکه میانگین بلندمدت بارش در این حوضه 1400 میلیمتر بوده است، بنابراین مدیریت مصرف، راهکار اصلی غلبه بر بحران کم آبی در استان است.
مدیرعامل آّبفای استان اصفهان مدیریت مصرف را مختص تمام بهرهبرداران زایندهرود دانست و بیان کرد: کشاورزان، صنعت گران و مردم باید مدیریت مصرف آب را همواره مدنظر قرار دهند تا دسترسی پایدار به این نعمت الهی هموار شود. وی افزود: اقلیم کشور و استان اصفهان خشک است و درنتیجه مردم باید سازگاری باکم آبی را سرلوحه کار خود قرار دهند. امینی گفت: در این زمینه آبفای استان اصفهان برنامههای فرهنگی متنوعی برای تمام مقاطع تحصیلی در دستور کار دارد که در طول سال تحصیلی اجرا میشود. در ادامه این برنامه معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: با شیوع ویروس کرونا فعالیتهای تربیتی و پرورشی دانش آموزان در تمام مقاطع تحصیلی باقوت ادامه داشت و هیچگاه متوقف نشد و قطعاً با حضور دانش آموزان در مدارس، فعالیتهای فرهنگی با پیوستگی بیشتری ادامه خواهد داشت.
لینک کوتاه:
http://www.setaresobh.ir/fa/main/detail/81352/