آسیب رژیم غذایی ناسالم بر محیطزیست
نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که فعالیتهای مرتبط با تولید و عرضه مواد غذایی و نوشیدنیهای ناسالم مانند کیکهای آماده، خوراکیهای شیرین و مواد الکلی تقریباً یکچهارم از میزان انتشار گازهای گلخانهای مرتبط با رژیم غذایی را تشکیل میدهند. به گزارش ایسنا، یک تیم از کارشناسان انگلیسی به بررسی تأثیر رژیم غذایی نامناسب، فراتر از پیامدهای آن بر سلامت افراد پرداختند. در این تحقیق بیش از ۴۰ هزار کالای برند و ۳۰۰۰ محصول غذایی دیگر مورد ارزیابی قرار گرفت و مشخص شد که با انتخاب گزینههای غذایی ناسالم، نشانههای انتشار کربن نیز افزایش پیدا میکند. کارشناسان انگلیسی تأکید کردند: مقابله با بحران آبوهوایی مستلزم اعمال تغییرات بزرگ فرهنگی است. این موضوع صادق است که ما به تغییرات فرهنگی بزرگی مانند کاهش قابلتوجه مصرف گوشت و محصولات لبنی که روی هم حدود ۴۶ درصد از انتشار گازهای گلخانهای مرتبط با رژیم غذایی بشر را تشکیل میدهند، نیاز داریم. محققان تأکید کردند: بااینحال، یافتههای ما نشان میدهد که تغییرات کوچک نیز میتواند دستاوردهای بزرگی داشته باشد. میتوان با حذف شیرینیها و نوشیدن قهوه کمتر، از زندگی پایدارتر به لحاظ محیط زیستی برخوردار بود. یافتههای این مطالعه نشان داد که شیرینیها، کیکها و بیسکویتها عامل حدود ۸.۵ درصد از تولید گازهای گلخانهای مرتبط با مواد غذایی هستند، درحالیکه فعالیتهای مرتبط با تولید و عرضه نوشیدنیهایی مانند چای، قهوه و الکل ۱۵.۱ درصد انتشار این آلایندهها را افزایش میدهند.
لینک کوتاه:
http://www.setaresobh.ir/fa/main/detail/81376/