لوگو
1404 شنبه 14 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/04/12 - شماره 1835
نسخه چاپی

اخبار شهرستان

با حضور رئیس‌جمهور؛ مراسم بزرگداشت روز ملّی صنعت و معدن برگزار شد
علیرضا هژبری arkesf@gmail.com: مراسم بزرگداشت روز ملّی صنعت و معدن و گرامیداشت دهه تولید و تجارت، با حضور رئیس‌جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیران شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی کشور، در مرکز همایش‌های بین‌المللی سالن اجلاس سران برگزار شد.
محمد یاسر طیب نیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه ازجمله مدعوین این مراسم است؛ همچنین در این مراسم از خدمات و اقدامات مدیران و فعالان اقتصادی برتر بخش صنعت، معدن و تجارت کشور قدردانی شد.
هم‌زمان با دهه تولید و تجارت و روز ملی صنعت و معدن، ۲۰۹ طرح صنعتی و معدنی با حضور رئیس‌جمهور، صنعتگران، معدن کاران و فعالان بخش خصوصی رونمایی می‌شود. این طرح‌های صنعتی و معدنی با بیش از ۴۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، اشتغال ۱۸ هزارنفری را به دنبال خواهد داشت. بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دهم تیرماه روز صنعت و معدن نامیده شده و این نقطه عطفی در افزایش تولید ناخالص داخلی، رشد سرمایه‌گذاری‌ها و درآمد سرانه، توسعه فعالیت‌های صنعتی، معدنی، تولیدی و اشتغال پایدار در کشور است.

باهدف حمایت و توانمندسازی شرکت‌های دانش بنیان صورت پذیرفت؛
تأمین فلومترهای آلتراسونیک شرکت ملی گاز ایران توسط شرکت‌های دانش بنیان
 محبوبه عزیز arkesf@gmail.com دومین محموله فلومترهای بازرسی‌شده و آماده تحویل به تعداد 28 دستگاه مربوط به پروژه خرید 118 دستگاه فلومتر آلتراسونیک شرکت ملی گاز ایران، در محل کارخانه تأمین‌کننده به صورت میدانی موردبررسی و ارزیابی قرار گرفت.
مهندس عسکری، سرپرست این شرکت به همراه تعدادی از مدیران شرکت ملی گاز ایران، به منظور بررسی جزییات و اطلاع از روند پیشرفت پروژه خرید نیابتی 118 دستگاه فلومتر آلتراسونیک شرکت ملی گاز ایران از بخش‌های مختلف کارخانه تأمین‌کننده این دستگاه‌ها، شامل اولین مرکز کالیبراسیون کارخانه‌ای (FAT) فلومترهای برند SICK در کشور، خط مونتاژ الکتروکابینت فلومترهای آلتراسونیک، مرکز کالیبراسیون اتمسفریک کنتورهای توربینی آن بازدید به عمل آوردند.
مهندس عسکری، در این خصوص، افزود: با توجه به تحویل 50 دستگاه فلومتر از مجموع 118 دستگاه خرید نیابتی، مطابق برنامه زمان‌بندی، این شرکت نسبت تحویل به‌موقع تعداد باقیمانده و 30 دستگاه فلومتر دیگر تا پایان سال جاری اقدام خواهد کرد.
وی، ضمن حمایت همه‌جانبه از حضور شرکت‌های دانش بنیان در عرصه خدمت به صنعت نفت و گاز کشور از همکاری و پیگیری شرکت تأمین‌کننده 118 دستگاه فلومترهای آلتراسونیک که در تهیه و تأمین این کالای استراتژیک و مهم با توجه به وجود ملاحظات متعدد طی سال‌های اخیر ازجمله بحران ارزی، پاندمی کرونا و شرایط تحریم کشور تشکر نموده و از اینکه اخیراً تعدادی از فلومترهای این قرارداد با توجه به کلاس دقت بسیار بالا در مبادی بین‌المللی و صادراتی گاز کشور مورداستفاده بهره‌برداری قرارگرفته است ابراز خرسندی نمود.
سرپرست شرکت گاز استان اصفهان، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و زحمات اعضای کارگروه تخصصی خرید فلومترهای آلتراسونیک مدیریت گازرسانی تصریح کرد: با توجه به حساسیت و اهمیت کالای موضوع قرارداد، دقت نظر و مطابقت تجهیز با استانداردهای بین‌المللی و IGS در محموله‌های آتی نیز به مانند گذشته در دستور کار این کارگروه قرار گیرد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • عراق و ترکیه ۳ برابر موجودی آب؛ بر روی دجله مخزن زدند
  • زیان ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی خودروسازان در 4 سال
  • روغن رکورد زد
  • صعود دلار به کانال 32 هزار تومان
  • چهار پروژه ایمیدرو در مناطق کم برخوردار آماده افتتاح هستند
  • اخبار شهرستان
  • اخبار شهرستان
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.