لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/06/30 - شماره 1888
نسخه چاپی

انتظار رسیدگی عادلانه از قوه قضاییه دارم

 

محمد شمس

وکیل دادگستری

 

نویسنده در خانواده‌ای نظامی متولدشده و بافرهنگ حاکم در سازمان‌های نظامی و شرایط سربازی آشنایی دارد، از بدو شروع دوره کارآموزی وکالتم در پی احقاق حقوق نادیده انگاشته شده سربازان وظیفه بودم. در سال‌های اخیر که سازمان‌های نظامی عموماً از پرداخت حقوق ماهیانه سربازان به بهانه‌های واهی ازجمله عدم اختصاص اعتبار لازم و ... امتناع می‌کردند، ادله کافی را جمع‌آوری و با طرح شکایت و پیگیری‌های لازم از دیوان عدالت اداری موفق به کسب احکام محکومیت یگان‌های خدمتی سربازان (موکلینم) و دریافت حقوق معوق آنان شدم.

جلب رضایت پروردگار برای احقاق حقوق مظلومین از یک‌سو و خرسندی زائدالوصف سربازانی که باورشان نمی‌شد بتوانند حقوقشان را از یک سازمان نظامی عریض و طویل بگیرند از سوی دیگر باعث شد تا عزم خود را جزم و برای اطلاع‌رسانی بیشتر در شبکه‌های اجتماعی این موفقیت را به اشتراک بگذارم و از سربازانی که حقوقشان معوق مانده دعوت کردم تا بدون پرداخت حق‌الوکاله در این خصوص اقدام کنند. در این اثنا؛ اما موضوع به مذاق یک فرد از مسئولین سابق نظام‌وظیفه (م.ک) که اکنون بازنشسته و فاقد سمت فرماندهی و مدیریت مؤثر است، خوش نیامد و او از موضع قدرت علیه اینجانب وارد معرکه شد. وی ابتدا با انتشار چند آگهی در رسانه‌ی خود و سپس با نمایش تصویری از چهره اینجانب مرا به عنوان کلاه‌بردار معرفی نمود و در ادامه با بهره‌گیری از امکانات در اختیار و روابط خاص، موجب هجمه به صفحه شخصی‌ام و تخریب آن شد. غرور این فرد به‌گونه‌ای بود که وقتی تلفنی با وی تماس گرفتم و توضیحات لازم را ارائه دادم و خواستم تا تصویرم را حذف کند، با لحنی آمرانه ضمن تکرار اتهام قضایی را نیز موردعنایت قرارداد و بنده را به ارتباط با قوه قضاییه متهم نمود!

با این شرایط به منظور صیانت از مجموعه نیروهای مسلح و کارکنان خدوم آن و تأدیب فردی که موجب نارضایتی و بدبینی مردم به نظام می‌شود، از وی به دستگاه قضا شکایت بردم و پیگیر خواهم بود. اطاله دادرسی و موانع پیش رو ازجمله مصوبه نحوه احضار فرماندهان به مراجع قضایی مرا از پیگیری حق و منکوب کردن باطل بازنخواهد داشت. انتظارم این است که دستگاه قضائی با رعایت قانون حکم عادلانه و منصفانه صادر کند.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • دلیل بن بست برجام عدم گفتگوی مستقیم بین ایران و آمریکاست/ لازم است رئیسی و تیم همراهش با اروپایی ها مذاکرات دو جانبه انجام دهند
  • صندوق توسعه ملی قربانی شده است/ مهدی غضنفری: صندوق توسعه نباید محلی برای سیاست‌های نادرست دولت‌ها باشد
  • واکنش‌ها به مرگ مهسا امینی
  • اینترنت ماهواره‌ای« استارلینک» برای همه
  • آسیب شناسی نحوه برخورد با پوشش بانوان
  • تبیین دیدگاه های ایران از تریبون سازمان ملل
  • معاهده برجام بدون ضمانت وجود خارجی ندارد
  • تعطیلی مراكز آموزشی شهر مشهد به مدت يك هفته در ابتداى مهرماه زیبنده نیست
  • انتظار رسیدگی عادلانه از قوه قضاییه دارم
  • ویژگی‌های موسیقی کلاسیک
  • خبر ورزشی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.