اخبار شهرستان
بررسی نقشآفرینی صنعت نفت در توسعه شهرهای مسجدسلیمان، لالی،هفتکل؛
پرداخت عوارض آلایندگی به شهرداریها برای توسعه و عمران شهرها
اهواز - شبنم قجاوند: شرکت ملی نفت ایران و شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان با پرداخت بیش از 000ر000ر000ر303ر4 ریال عوارض آلایندگی ، نقش مهم و ارزندهای در توسعه،عمران،محرومیتزدایی و افزایش سطح و کیفیت خدمترسانی به شهروندان ایفا مینمایند .
شرکت ملی نفت ایران و شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان با پرداخت بیش از 000ر000ر000ر303ر4 ریال عوارض آلایندگی ، نقش مهم و ارزندهای در توسعه،عمران،محرومیتزدایی و افزایش سطح و کیفیت خدمترسانی به شهروندان ایفا مینمایند .
این شرکتها در عمل به قانون از ابتدای امسال لغایت آبان ماه مبلغ 694ر280ر345ر303ر4 ریال را در قالب عوارض آلایندگی به سازمان امور مالیاتی خوزستان پرداختنمودهاند که این مبلغ با سیر پروسه قانونی در اختیار شهرداریها قرارگرفته یا میگیرد .
بر اساس این گزارش، از مبلغ عنوانشده بالا، شهرداری مسجدسلیمان 102ر636ر108ر813ر2 ریال معادل 65 %، شهرداری هفتکل با 863ر302ر812ر178ر1 ریال معادل 27 % ، شهرداری لالی با 265ر001ر035ر259 ریال معادل 6 % ، شهرداری گلگلیر با 708ر352ر476ر30 ریال معادل 7/0 % و شهرداری عنبر با 756ر987ر912ر21 ریال معادل 5/0 % دریافتکنندگان عوارض آلایندگی از شرکت ملی نفت ایران و شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان میباشند .
البته شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان به جز پرداخت عوارض قانونی آلایندگی که به شهرداریهای عنوانشده اختصاص مییابد، با استفاده از ماشینآلات و امکانات داخلیاش خدمات شایان و قابلتوجهی را ذیل عنوان مسئولیتهای اجتماعی به شهرهای حوزه عملیاتیاش ارائه میدهد و سهم ارزندهای در رضایتمندی شهروندان از دولت ایفا مینماید . اگرچه این مبالغ با تصریح قانون و ذیل عوارض آلایندگی پرداخت میشود اما لازم به توضیح است که شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان توجه به محیطزیست سرزمینی کشور عزیزمان خصوصاً حوزه عملیاتی را جزو اهداف و برنامههای مصرح شده خود لحاظ نموده و کمترین آلایندگی را برای محیطزیست داشته و دارد . پرداخت این عوارض به جهت عبور خطوط لوله انتقال نفت و بعضاً وجود برخی تأسیسات فرآوری در حاشیه شهرها و محیط شهری هست .
دوره آموزشی مدیریت بحران در شركت نفت و گاز مسجدسلیمان برگزار شد
اهواز - شبنم قجاوند: دوره آموزش مدیریت بحران باهمت اداره آموزش و اداره بهداشت،ایمنی و محیطزیست در شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان برگزار شد . این دوره آموزشی به مدت یک روز با حضور 30 نفر از کارکنان و روسای بخشهای مختلف این شرکت در اداره آموزش برگزار و طی آن مفاهیم بنیادی شرایط اضطراری،بحران،فاجعه و بلا توسط امیرحسین بنی نجاریان رئیس ایمنی اداره HSE برای حاضرین تشریح گردید. آشنایی با دستگاه مدیریت بحران شرایط اضطراری،آشنایی با مفاهیم برنامهریزی،آشنایی با دستگاه فرماندهی حادثه از دیگر بحثهای مطرحشده در این دوره آموزشی بود . مدرس این دوره با عنوان اینکه بحرانها اغلب حوادثی هستند که بهطور ناگهانی بروز کردهاند اظهار داشت: فاجعه را میتوان یک حادثه مهیب و یا مجموعهای از وقایع دانست که منجر به افزایش تعداد آسیب دیدگان یا وارد آمدن تلفات و تخریب اموال،زیرساختها،خدمات اساسی و مبانی معیشتی در مقیاس بیش از ظرفیتهای معمول جامعه میشود . امیرحسین بنی نجاریان در ادامه، تفاوت میان شرایط اضطراری و فاجعه و رابطه میان مفاهیم حادثه،بحران،فوریت و فاجعه را توضیح داد و استانداردهای رایج در مدیریت شرایط اضطراری نظیر شناسایی و ارزیابی،پیشگیری و آماده سازی، پاسخ و بازیابی در برابر شرایط اضطراری را برای شرکتکنندگان تشریح کرد .
با اقدام جهادی کارکنان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال شرق محقق شد:
کمک به گاز مصرفی 5000خانوار ایرانی با تغییر سوخت توربینهای مراکز انتقال نفت
شرایط سخت سرمای امسال باعث افت فشار گاز در شبکه سراسر شده و علیرغم تعطیلی ادارات دولتی و صنایع پرمصرف، در برخی نقاط کشور ساعاتی را شاهد قطع گاز مصارف خانگی بودیم. به گزارش روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران- منطقه شمال شرق؛ این شرکت در بدو شروع مشکل افت فشار و در راستای کمک به تأمین گاز مصارف خانگی، سوخت توربینهای خود را از گاز به نفت سفید تغییر داد. بر پایه همین گزارش؛ مصرف ماهیانه گاز چهار توربین در مراکز انتقال نفت و تأسیسات سمنان و سبزوار (هر کدام دو توربین) با مصرف ماهیانه گاز مصرفی حدود 5هزار خانوار ایرانی برابر است که این تغییر سوخت آنها به نفت سفید، کمک شایانی به پایداری شبکه سراسر گاز کشور نمود.
لینک کوتاه:
http://www.setaresobh.ir/fa/main/detail/96339/