اخبار شهرستان
رتبه برتر شرکت برق منطقهای خوزستان در حوزه سنجش و پایش انرژی
اهواز - شبنم قجاوند: بر اساس ارزیابی شرکت مدیریت شبکه برق ایران، شرکت برق منطقهای خوزستان در سال ۱۴۰۱ در حوزه سنجش و پایش انرژی رتبه برتر را کسب کرد.
بر اساس اعلام شرکت مدیریت شبکه برق ایران، عملکرد شرکتهای برق منطقهای در حوزه سنجش و پایش انرژی طی سال ۱۴۰۱ موردبررسی قرار گرفت که شرکت برق منطقهای خوزستان حائز رتبههای برتر شد. به گفته مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران، شرکت برق منطقهای خوزستان پیشرفت بسیار فراوانی در این حوزه داشته است.
ازجمله مهمترین اقدامات که باعث شده شرکت برق منطقهای خوزستان حائز رتبههای برتر شود میتوان به نصب کنتور در مبادی فاقد کنتور، رفع اشکال در ایستگاههای فاقد موازنه انرژی در سطوح مختلف، بهینهسازی در ایستگاهها به منظور بهبود کیفیت قرائت لحظهای، برطرف کردن مشکلات مخابراتی، تعویض باتری، اتصال تغذیه کمکی، رفع اشکال کنتورها و رفع اشکال مودمها اشاره کرد. لازم به ذکر است که بیش از ۳۳۰۰ کنتور بازار برق در شبکه شرکت برق منطقهای خوزستان فعال است.
شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت انتقال برق در دو استان خوزستان و کهکیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.
مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری:
ارائه نخستین بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی با محوریت رشد تولید کیفی
برخورداری - چهارمحال و بختیاری f_barkhordariyan@yahoo.com
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان چهارمحال و بختیاری، مهدی پژوهش مدیرکل استاندارد این استان از ارائه نخستین بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی با محوریت رشد تولید کیفی خبر داد.
پژوهش با اعلام این خبر افزود: در راستای تحقق شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری بنام "سال مهار تورم، رشد تولید" نامگذاری شده است به منظور دستیابی به اهداف سند چشمانداز بیستساله و سیاستهای اقتصاد مقاومتی و نیز مصوبه یکصد و دهمین اجلاسیه شورای عالی استاندارد، بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی با محوریت تسریع، تسهیل و رشد تولید کیفی از سوی رئیس سازمان ملی استاندارد ایران برای اجرا ابلاغ شد.
پژوهش در ادامه اظهار داشت: در راستای عملیاتی نمودن مفاد این بسته تحولی لازم است تمامی معاونین، روسای مراکز، مدیران کل استانی و ستادی در جهت توسعه استاندارد کالا و خدمات با رویکردی جهادی، اقتصادمحور، تسهیل گر، فرصت ساز، مولد، دانش بنیان، عملیاتی و کاربردی در سه فصل، تسهیل و تسریع در ارزیابی انطباق کالا و خدمات، استانداردسازی نوین علم پایه و اعتبار بخشی و توسعه و هوشمند سازی در 46 بند که تهیه و تدوینشده است گام بردارند. مدیرکل استاندارد استان افزود: راهبردی این مهم با استفاده از ابزارهای بهروز استاندارد متشکل از همه اجزا سازمان ملی استاندارد ایران شامل ارزیابی انطباق، استانداردسازی، تأیید صلاحیت، اوزان و مقیاسها و ارزیابی کیفیت با بهرهگیری از سرمایه انسانی، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، تشکلهای ذیربط و پشتوانه فعالیتهای علمی و پژوهشی و نوآورانه محقق خواهد شد.
پژوهش در خاتمه تأکید کرد: اعتبار بسته تحولی تا پایان اردیبهشتماه 1403 است و به منظور ایجاد وحدت رویه، همه بسترهای حمایتی سنواتی و ابلاغیههای مغایر کان لم یکن تلقی میگردد.
لینک کوتاه:
http://www.setaresobh.ir/fa/main/detail/99812/