لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1403/12/07 - شماره 2462
نسخه چاپی

برخی مدیران با ایجاد مشکل غم‌باد می‌گیرند

برخی از مدیران با ایجاد مشکل غم‌باد می‌گیرند . مردم به مدیرانی نیاز دارند که مشکل فعال هستند. علی لاریجانی که در مراسم نکوداشت محسن رفیق دوست با عنوان «رفیق انقلاب» در سالن خلیج فارس موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس سخن می‌گفت، با بیان اینکه آقای محسن رفیق دوست همواره با انقلاب رو راست بوده است، گفت: این خصوصیت انسان‌های قوی و رو راست است. زندگی او از سه دوره «انقلاب اسلامی»، «از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تا پایان جنگ» و پس از پایان جنگ که در بخش‌های مختلف کار کرد. در تمامی دوره‌ها خصوصیت «رفیق انقلاب» بودن در آن دیده می‌شود.‌لاریجانی مسائل توسعه ایران را یک اصل نامید و اظهار کرد: برخی‌ها در این اصل که کشور به توسعه نیاز دارد و بسیار واضح است شک می‌کنند. شهید مطهری مطالبی در آثار خود دارد که به موضوع رشد ثروت ملی در راستای توسعه اقتصادی پرداخته است. شرایط فعلی کشور عجیب است چرا که همین وضع در ۱۰۰ سال گذشته هم وجود داشته و هنوز اقتصاد ما در مواردی دارای اشکال است. یکی از عوامل پیشگیری کننده از توسعه مدیرانی هستند که ذهن توسعه ندارند و امور دیگری را در اولویت قرار می‌دهند. برخی از مدیران با ایجاد مشکل غم‌باد می‌گیرند . مردم به مدیرانی نیاز دارند که مشکل فعال هستند. زمانی صدام شهرها را می‌زد. او با یک طرح دستی توانست موشک را بگیرد. یکی از آن موشک‌ها را به شهید طهرانی مقدم دادند تا آن را کپی کند. اکنون هم به دلیل مشکلات در مشقت هستیم و مردم در فشار هستند. باید راهکار برای آن داشت. مدیران باید شهامت داشته باشند که برخی از قوانین برای تسهیل کار مردم اصلاح شود.

ترامپ تاج بر سر می‌گذارد و می‌خواهد شاه شود
عضو تشخیص مصلحت نظام ، با بیان اینکه مقاومت همچنان زنده است، گفت: هر شهیدی که بر خاک بیفتد، ده‌ها جانباز و ایثارگر از جای او بلند می‌شوند و کار را دنبال می‌کنند. به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نطام، در رابطه با نقش برگزاری مراسم تشییع دو تن از رهبران مقاومت در ترسیم موقعیت حزب‌الله در لبنان و آینده تهدیداتی که اسرائیل برای منطقه دارد، گفت: مقاومت زنده است و این رژیم در دست‌ و پا زدن مذبوحانه‌ای است. ان‌شاءالله به یاری خداوند به زودی زود محو رژیم صهیونیستی و سفاک و خونخوار را جشن خواهیم گرفت. وی در گفتگو با ایلنا، با بیان اینکه مقاومت همچنان زنده است، گفت: هر شهیدی که بر خاک بیفتد، ده‌ها جانباز و ایثارگر از جای او بلند می‌شوند و کار را دنبال می‌کنند. ما امید بسیار داریم که ان‌شاءالله انقلاب و مقاومت و مردم فلسطین پس از ۷۰ سال شهید دادن و تحمل سفاکی‌های رژیم صهیونیستی، به پیروزی نهایی دست یابند. باهنر در واکنش به طرح ترامپ برای کوچاندن مردم فلسطین از سرزمین مادری‌شان، عنوان کرد: ترامپ از این بلند پروازی‌ها دارد و تاجی بر سرش گذاشته و می‌خواهد شاه شود. ان‌شاءالله به فرعون و فرعونیان می‌پیوندد.

افزایش  دیپلماسی استانی با  سرمایه‌گذاری
نماینده مردم شیروان در مجلس دوازدهم گفت: دیپلماسی استانی می تواند سبب تقویت مراودات بخش خصوصی و ورود سرمایه گذاران به استان ها شود. عباس قدرتی در گفتگو با خبرنگار خانه ملت در رابطه با ابتکار جدید وزارت خارجه به منظور راه اندازی دیپلماسی استانی، گفت: سیاست دستگاه دیپلماسی کشورمان در واقع درصدد تمرکززدایی است لذا تصمیم خوبی اتخاذ شده و مجلس نیز برای تحقق آن از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد. به عنوان مثال شهرستان شیروان 300 کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان دارد و به عبارتی فقط یک کوه میان عشق آباد و این منطقه فاصله است اما روابط توسعه نیافته است لذا اجرای سیاست دیپلماسی استانی می تواند سبب افزایش تراز تجاری، درآمدزایی و توسعه شود. وی ادامه داد: استان ها تولیدات مختلفی دارند که می توانند مازاد آن را صادر کنند؛ این موضوع حتی مانع قاچاق کالا نیز خواهد شد. این نماینده مردم در مجلس دوازدهم در این راستا، افزود: ارتباط دو طرفه دوستانه دارای اهمیت فراوان است لذا برقراری روابط اقتصادی می تواند به تقویت روابط سیاسی و غیره نیز کمک شایانی کند. دیپلماسی استانی می تواند سبب تقویت مراودات بخش خصوصی و ورود سرمایه گذاران به استان ها شود.

ضربات مقاومت بر پیکر اسراییل
نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس دوازدهم گفت: سید مقاومت یک شخص نبود، یک راه و یک مکتب بود و این راه همچنان ادامه خواهد یافت. به گزارش خانه ملت، نشست خبری رهبران ادیان توحیدی به مناسبت تشییع پیکر مجاهد شهید سیدحسن نصرالله و شهدای مقاومت با حضور نمایندگان اقلیت های دینی در کلیسای سنت جوزف برگزار شد. شارلی انویه تکیه گفت : دنیای اسلام شخصیتی با عظمت و جبهه مقاومت پرچمداری برجسته و حزب الله لبنان رهبری کم نظیر را از دست داد ولی برکات تدبیر و جهاد چند 10 ساله وی هرگز از دست نخواهد رفت؛ اساسی که او در لبنان پایه گذاری کرد و به دیگر مراکز مقاومت جهت بخشید، با فقدان او نه تنها از میان نخواهد رفت بلکه به برکت خون او و دیگر شهیدان این مبارزه استحکام بیشتر خواهد یافت. ضربات جبهه مقاومت بر پیکر فرسوده و رو به زوال رفته رژیم اسراییل، بحول و قوه الهی کوبنده تر خواهد شد زیرا سید مقاومت، یک شخص نبود، یک راه و یک مکتب بود و این راه همچنان ادامه خواهد یافت.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • درد معیشت مردم با استیضاح از بین نمی رود
  • گلایه قالیباف از لغو پرواز‌های تهران
  • راست افراطی بلا برای غرب است
  • تهدیدهای نتانیاهو توخالی است و جنبه تبلیغاتی دارد
  • خاطرات هاشمی رفسنجانی
  • برخی مدیران با ایجاد مشکل غم‌باد می‌گیرند
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.