لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/09/01 - شماره 2161
نسخه چاپی

بو کردن غذای کپک زده ممنوع!

برای شما هم پیش آمده که به سراغ نان یا غذای مانده در یخچال رفته اید و از بوی نامطبوع آن متوجه خراب شدن غذا و یا کپک زدگی نان شده اید؛ حالا ما به شما توصیه می کنیم که برای اطمینان از کپک زدگی مواد غذایی آن را بو نکنید چون در این صورت خود را در معرض بیماری قرار می دهید. 
کپک یک نوع قارچ است که در همه جا و همه سطوح جا خوش می کنند؛ روی موادغذایی خشک و تر می نشینند و به تدریج آن را تخریب می کنند. اگر غذای کپک زده را بو کنید در خوشبینانه‌ترین حالت دچار واکنش آلرژیک خواهید شد. مبتلایان به دیابت، بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی و بیماران دریافت کننده کورتون در برابر این عفونت آسیب‌پذیرترند بنابراین هیچ وقت نباید غذای کپک زده را بو کنند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • بو کردن غذای کپک زده ممنوع!
  • خبر کوتاه
  • خبر کوتاه
  • قطب جنوب تحت تاثیر آدمیزاد
  • اقدامات اورژانسی در مواجهه با برق‌گرفتگی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.