برای حفظ اندام متناسب در پاییز و زمستان باید تغییراتی در رژیم غذایی خود ایجاد کنید که مستلزم مصرف غذاهایی است که میتواند به گرم کردن بدن کمک کند. سبزیها برای تناسب اندام به شرح زیر هستند:
هویج
هویج یک غذای زمستانی است که اغلب در کنار یا همراه سایر غذاهای اصلی مصرف میشود. این سبزی نقش مهمی در تقویت سلامت در ماههای سرد سال دارد. هویج که سرشار از بتاکاروتن است، عملکرد سیستم ایمنی را تقویت کرده و سلامت پوست را افزایش میدهد. فراتر از میان وعده، هویج به انواع دستور العملهای طبخ غذا در فصل زمستان کمک میکند.
برگهای خردل
مشخصه این برگهای خردل، رنگ سبز تیره، برگهای دندانه دار و طعم تند، مخصوص گیاهان خردل است. برگهای خردل سرشار از مواد مغذی، منبع عالی ویتامینهای A، C و K و همچنین فولات و فیبر هستند و میتوان آن را به اشکال مختلف نیز میل کرد. میتوانید سبزی خردل را بخارپز کنید یا به سوپ و خورش اضافه کنید.
شنبلیله
در زمستانها، برگهای شنبلیله به عنوان یک منبع غنی غذایی ظاهر میشوند. این گیاه سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها، تقویتکننده طبیعی ایمنی و کمک به هضم غذا است. برگهای تلخ شنبلیله یک ماده همه کاره است که طعم غذاهای زمستانی را افزایش میدهد. در کشورما شنبلیله بیشتر به خورش قورمه سبری طعم و مزه متمایزی میدهد.
دانههای کنجد
دانههای کنجد به یک ماده ضروری غذایی در فصل زمستان تبدیل میشوند و به رژیمهای غذایی در هوای سرد غنای بیشتری میبخشند. کنجد سرشار از چربیهای سالم، پروتئین و مواد معدنی است که گرما و انرژی مورد نیاز برای بدن را تأمین میکند. این منابع غنی غذایی کوچک را میتوان روی سالاد پاشید، به سوپ یا به نان و شیرینیها اضافه کرد.
اسفناج
به گزارش همشهری آنلاین، این سبزی برگ سبز یک غذای فوقالعاده زمستانی است که در ماههای سردتر به منبعی حیاتی از مواد مغذی تبدیل میشود. اسفناج سرشار از آهن، ویتامینهای A و C، ایمنی را تقویت کرده و به سلامت کلی کمک میکند.