مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان از احداث خط ۱۳۲ کیلوولت ورودی کلید خانه پست برق مربچه در شهرستان رامهرمز خبر داد که باعث میشود متقاضیان فولادی ناحیه صنعتی مربچه به شبکه متصل شوند.
علی اسدی بیان کرد: عملیات احداث خط ۱۳۲ کیلوولت ورودی کلید خانه مربچه (خط ۱۳۲ کیلوولت ۲ مداره مارون اصلی - کلیدخانه مربچه) شامل تأمین تجهیزات، عملیات ساختمانی، نصب برج و سیمکشی به طول ۱۵ کیلومتر مدار به اتمام رسید و آماده برقداری است.
وی بابیان اینکه ارزش سرمایهگذاری پروژه مذکور ۱۴۵۰ میلیارد ریال است، افزود: با بهرهبرداری از این پروژه اهداف طرح اتصال به شبکه متقاضیان فولادی ناحیه صنعتی مربچه، افزایش پایداری، ضریب اطمینان و تقویت شبکه برق در ناحیه مارون و ایجاد ظرفیت جدید جهت برقرسانی به مشترکین و متقاضیان خانگی، صنعتی و کشاورزی محقق خواهد شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان تصریح کرد: از مهرماه ۱۴۰۳ تاکنون با احتساب طول خط فوق در بخش انتقال و فوق توزیع، ۳ پروژه خط به طول ۱۰۵ کیلومتر مدار باارزش سرمایهگذاری ۸۹۱۸ میلیارد ریال احداثشده است.
شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت تأمین و انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان:
تولید بنزین پالایشگاه اصفهان به ۱۳ میلیون لیتر در روز رسیده است
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان به معرفی جایگاه ویژه پالایشگاه اصفهان در کشور پرداخت و اظهار کرد: پالایشگاه اصفهان نقشی حیاتی در تأمین سوخت کشور دارد، بهگونهای که حدود ۲۰ درصد از سوخت کشور از طریق این پالایشگاه تأمین میشود. باقری به اقدامهای ویژه همسو باسیاستهای حاکمیتی در زمینه افزایش تولید فرآوردهها اشاره کرد و افزود: یکی از اولویتهای اصلی شرکت پالایش نفت اصفهان، افزایش تولید فرآوردههای بنزین و نفتگاز بوده است، بهگونهای که در سال ۱۴۰۳ توانستیم ظرفیت پالایشی شرکت را از ۳۹۰ هزار بشکه در روزبه ۴۳۰ هزار بشکه برسانیم که این افزایش ظرفیت، نقش مهمی در جبران نا ترازی سوخت در کشور داشت.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان به پروژههای ارتقای فرآوری نفت کوره اشاره کرد و گفت: در فاز نخست پروژههای ارتقای نفت کوره، حدود ۶۵ درصد پیشرفت داشتهایم و این پروژهها بهمنظور کاهش آلایندگی و بهرهوری بیشتر از نفت کوره در نیروگاهها تعریفشدهاند، همچنین در آینده نزدیک، با اجرای فاز دوم این پروژه، نفت کوره به فرآوردههای باارزشتری همچون بنزین و نفتگاز تبدیل میشود. باقری به روند افزایش تولید بنزین در سال ۱۴۰۳ اشاره کرد و یادآور شد: با آغاز دولت چهاردهم و با استفاده از تغییرات انجامشده در پالایشگاه، مقدار تولید بنزین از روزانه ۱۱ میلیون لیتر به حدود روزانه ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر افزایش یافت و با ادامه روند افزایش تولید بنزین، هماکنون مقدار تولید بنزین به ۱۳ میلیون لیتر در روز رسیده است.
وی بابیان اینکه تولید نفتگاز نیز از روزانه ۲۳ میلیون لیتر در ظرفیت اولیه ۳۶۰ هزار بشکه به روزانه ۲۶ میلیون لیتر در ظرفیت ۴۳۰ هزار بشکه رسیده است، گفت: این افزایش ۳ میلیون لیتری تولید روزانه نفتگاز کمک زیادی به تأمین نیازهای داخلی و کاهش وابستگی به واردات داشته است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان به پروژههای زیستمحیطی و مسئولیتهای اجتماعی پالایشگاه اشاره و تصریح کرد: پالایشگاه اصفهان همسو با مسئولیتهای اجتماعی خود، پروژههایی مانند تأمین آب شرب از دریای عمان و توسعه نیروگاههای خورشیدی را در دستور کار دارد و این اقدامها نهتنها به تأمین نیازهای داخلی کمک میکند، بلکه در کاهش مصرف انرژی و کاهش آلایندگیها نیز نقش مؤثری ایفا میکند.