مهدی مطهرنیا در گفتوگو با «رویداد ۲۴» درباره تهدیدات اخیر نتانیاهو به نابودی کامل برنامه هستهای ایران گفت: «در توصیف جنگهای سایهوار موضوع جنگهای نامتعادل، معلق، مینیاتوری و پنهان را مطرح کردم. آنچه امروز در صحنه دیده میشود، جنگ پنهانی است که از قبل ریلگذاری شده است. ماجرای پیجرها در لبنان، بمبهای رها شده، مینگذاریهای زمانی و نفوذ آدمهای تربیت یافته در مناصب کلیدی برای ایجاد تأثیرات تدریجی در ساختار تصمیم گیری حریف از جمله کارهایی است که در قالب جنگ پنهان انجام میشود». وی افزود: «نتانیاهو ضلع سوم بازی ایران و آمریکا است. او ضلعی موثر و کاتالیزوری برای اقدامات ترامپ جهت گرفتن یک توافق از ایران با هدف پایان دادن به گفتمان انقلابی است. امروز هم در جنگ و هم در مذاکره قرار داریم. جنگهای سایه وار در حال انجام هستند تا منابع ایران اتلاف شوند، در عین آنکه تهدیدها گسترده هستند، مذاکرات در حال انجامند.» «نتانیاهو و ترامپ ارتباط تنگاتنگی از قدیم با هم دارند، همین ارتباط تنگاتنگ بین تلاویو و واشنگتن وجود دارد. لابی یهودیت در آمریکا، قویترین لابی است، در سطح بینالمللی حتی در کاخ کرملین نیز نفوذ دارد.
ضد و نقیض گویی درباره انفجار بندر
ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس میگوید اظهارات واردکننده کالا با محل نگهداری محموله مطابقت ندارد. ابراهیم عزیزی در یک گفتگوی تلویزیونی با اشاره به سابقه کاری خود در بندر رجایی گفت که محمولههای خطرناک به طور معمول در «زون (محدودههای) دیگری» نگهداری میشوند و بر همین اساس اظهارات واردکننده با محل نگهداری این محموله مطابقت ندارد. مجری برنامه تلویزیونی که عزیزی در آن شرکت کرده بود در مقدمه سوال خود عنوان کرد که بنابر شنیدهها، واردکننده این محموله با هدف «صرفه جویی و پرهیز» از پرداخت هزینه های مرتبط با نگهداری یا واردات، اظهارنامه را به درستی ارایه نکرده است. پیش از این هم مرتضی محمودی، نماینده مجلس، گفته بود در انتقال بارها و کانتینرها در بندر شهید رجایی و انتقال آن به انبارهایی که محل نگهداری کالاهای «غیرخطرناک» بودند، «دروغ اظهاری» صورت گرفته است و دستگاههای امنیتی و انتظامی و قضائی در حال بررسی آن هستند.
زن ستیزی در مجلس
یکی از اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دوستان در فراکسیون احساس میکنند که این مجلس، مثل مجلس قبلی واقعاً در حوزه انتخاب خانمها به عنوان عضو هیئت رئیسه، زن ستیزانه عمل میکند و به حضور زنان در این جایگاه اعتقادی ندارد، تاکید کرد: فضای زن ستیزانه در مجلس باید شکسته شود و از توانایی همه افراد در هیئت رئیسه استفاده شود. به گزارش شرق ، با نزدیک شدن به یک سالگی عمر مجلس دوازدهم، گمانه زنیهایی درباره ترکیب هیئت رئیسه مجلس در دومین سال فعالیت آن مطرح میشود؛ در این گمانهزنیها اما صحبتی از حضور زنان در این ترکیب به گوش نمیرسد؛ زنانی که ۵ درصد صندلیهای مجلس را در اختیار دارند اما در سال نخست این دوره سهمی از جایگاههای هیئت رئیسه نداشتند. تا به امروز قریب به ۲۱ سال است که هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با ترکیبی تمام مردانه فعالیت کرده است و زنان هیچ سهمی از کرسیهای نبردهاند؛ زنان حتی در آخرین انتخابات هیئت رئیسه مجلس که در سال ۱۴۰۳ و در نخستین سال دوازدهمین دوره مجلس برگزار شد نیز نتوانستند به موفیقتی دست یابند و هیچ کدام از کاندیداهای کرسیهای هیئت رئیسه به زنان نرسید.