لوگو
1404 سه‌شنبه 10 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/01/18 - شماره 1546
نسخه چاپی

رابطه تغییرات اقلیمی و کاهش تولید مواد غذایی

مطالعات نشان می‌دهد، تغییرات آب و هوایی در ۶۰ سال گذشته بیش از ۲۰ درصد تولید جهانی مواد غذایی را کاهش داده است. در مناطق گرم‌تر مانند آمریکای لاتین و آفریقا، این افت تا ۳۴ درصد است. بر اساس داده‌های موجود، ایالات‌متحده تنها رشد ۵ تا ۱۵ درصدی را شاهد بوده و این در حالی است که پیش‌بینی می‌شود جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰ به ۱۰ میلیارد نفر برسد. کارشناسان باور دارند، دما در رشد و نمو گیاه یکی از عوامل مهم به شمار می‌رود. درحالی‌که جمعیت جهانی همچنان در حال افزایش است، بهره‌وری کشاورزی به دلیل اثرات تغییرات اقلیمی به‌شدت سقوط کرده است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • انگلیسی‌ها هفته‌ای دو بار آزمایش کرونا می‌دهند
  • عبور بالگرد «نبوغ» از خوان اول
  • کرونای برزیلی در جوانان 3 برابر کشنده‌تر است!
  • رئیس جدید مرکز ملی فوتبال کیست؟
  • رد فرضیه رابطه کرونا و گروه خونی
  • عرضه ۱۰ میلیون سیم‌کارت دانش‌آموزی
  • چالش‌های توزیع ناعادلانه واکسن کرونا در جهان
  • قیمت کالاهای اساسی در رمضان
  • بازگشت لوفتهانزا به آسمان ایران
  • رابطه تغییرات اقلیمی و کاهش تولید مواد غذایی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.