لوگو
1404 دوشنبه 22 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/01/23 - شماره 1549
نسخه چاپی
تشریح مقررات جدید استخراج رمز ارزها

چهار روش تأمین و اوقات مصرف برق

به گزارش ایسنا، در دستورالعمل جدید که با اصلاحاتی ابلاغ‌شده، اوقات سال به سه دسته نوع یک (اوج بحرانی)، نوع دو (محدودیت بار) و نوع ۳ (عادی) تقسیم‌بندی شده است که هر کدام نیز تعرفه خاص خود را دارد. بر اساس این ابلاغیه، تأمین برق مرکز استخراج رمز ارزها به ۴ روش امکان‌پذیر است که انتخاب آن به عهده متقاضی است.

چهار روش تأمین برق برای مراکز استخراج رمز ارز
بر اساس این ابلاغیه، تأمین برق از طریق چهار روش تعریف‌شده‌ای است که متقاضیان می‌توانند برای تأمین برق مراکز خود یکی از آنها را انتخاب کنند.
الف) سرمایه‌گذاری در طرح‌های بهینه‌سازی مصرف برق
 ب) تأمین برق از طریق نیروگاه‌های تجدید پذیر (اعم از موجود و جدید)
 ج) اتصال به شبکه و خرید انرژی از شرکت برق
د) نصب و بهره‌برداری از مولدهای حرارتی

اوقات سال به سه نوع تقسیم‌بندی شد
مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق نیز گفت: در دستورالعمل جدید که با اصلاحاتی ابلاغ‌شده، اوقات سال به سه دسته نوع یک (اوج بحرانی)، نوع دو (محدودیت بار) و نوع ۳ (عادی) تقسیم‌بندی شده است که هر کدام نیز تعرفه خاص خود را دارد.
وی در خصوص اوقات نوع یک یا اوج بحرانی اظهار داشت: این دوره به زمان‌هایی اطلاق می‌شود که به دلیل عدم‌کفایت ظرفیت تولید در مقایسه با اوج بار درخواستی، احتمال بروز خاموشی وجود دارد. حداقل میزان اوقات بحرانی برابر با ۳۰۰ ساعت است و مطابق با تبصره «۲» ماده «۴» مصوبه شماره ۵۸۱۴۴ مورخ ۱۳ مرداد ۹۸ هیئت‌وزیران فروش برق از طریق شبکه در این ایام به مشترکین استخراج رمز ارزها ممنوع است. وی در خصوص شرایط نوع دو یا محدودیت بار نیز گفت: این اوقات خارج از اوقات نوع یک (اوج بحرانی) بوده و حداکثر ۲۷۰۰ ساعت است که توسط شرکت توانیر و بر اساس محدودیت‌های تأمین سوخت نیروگاه‌ها، عرضه برق و سایر قوانین و مقررات در کشور تعیین و اعلام می‌شود. رجبی مشهدی درباره زمان‌های نوع ۳ یا عادی نیز گفت: این زمان‌ها، شامل کلیه اوقات سال به جزء اوقات نوع یک (اوج بحرانی) و دو (محدودیت دار) است.

تعرفه‌های برق رمز ارزها
سخنگوی صنعت برق در زمینه تعرفه برق مراکز استخراج رمز ارز نیز اظهار داشت: بر اساس ابلاغیه جدید، بهای هر کیلووات ساعت برق مصرفی مراکز استخراج رمز ارزها برابر با ۱۶ هزار و ۵۷۴ ریال تعیین‌شده است که این میزان در زمان‌های نوع ۳ (عادی) با ضریب نیم و در زمان‌های نوع ۲ (محدودیت دار) با ضریب ۲ محاسبه خواهد شد.
وی افزود: تعرفه تعیین‌شده بر اساس متوسط بهای صادراتی برق و نرخ تسعیر سامانه نیما، هر سه ماه یک‌بار توسط شرکت توانیر اصلاح و به‌روزرسانی شده و گزارش آن برای وزارت نیرو ارسال می‌شود.

مشوق‌های وزارت نیرو برای مراکز استخراج رمز ارز
سخنگوی صنعت برق درعین‌حال درباره برخی از تخفیفات در نظر گرفته‌شده برای این مراکز گفت: بهای برق دریافتی از سطوح ولتاژ ۴۰۰ و ۲۳۰ کیلوولت با تخفیف ۲۰ درصدی و از سطوح ولتاژی ۱۳۲، ۶۶ و ۶۳ با تخفیف ۱۲ درصدی محاسبه خواهد شد. همچنین برق مصرفی مراکز استخراج رمز ارزها که بر اساس تائید مراجع ذیصلاح به استخرهای استخراج داخل کشور متصل می‌شوند علاوه بر تخفیف‌های ولتاژ اتصال مذکور، مشمول ۱۵ درصد تخفیف دیگر نیز خواهند شد.
رجبی مشهدی افزود کلیه واحدهای استخراج رمز ارزها که دوره ساخت آنها به پایان رسیده است و اقدام به راه‌اندازی واحد خود نموده و فعالیتشان را آغاز کرده‌اند موظف به تبدیل جواز تأسیس به پروانه بهره‌برداری با درخواست از وزارت صمت می‌باشند در غیر این صورت قدرت مجاز آنها برابر با توان مصرفی دوره ساخت (کارگاهی) در نظر گرفته‌شده و هزینه تجاوز از قدرت برق دوره احداث از مشترک اخذ خواهد شد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • ۶۰ میلیون نفر مشمول طرح حمایتی ۲۵۰۰ میلیاردی
  • تعیین قیمت خودرو بر اساس نرخ تورم قطعات
  • خبرنامه
  • قیمت دلار در یک قدمی 23 هزار تومان
  • چهار روش تأمین و اوقات مصرف برق
  • خبرنامه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.