لوگو
1404 دوشنبه 16 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/01/24 - شماره 1550
نسخه چاپی

خبرنامه

حلول ماه مبارک رمضان
دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی روز چهارشنبه را اول ماه مبارک رمضان (۱۴۴۲ هجری قمری / ۱۴۰۰ شمسی) در عراق و مناطق اطراف اعلام کرد.
به گزارش شفقنا، در اطلاعیه ای که به همین مناسبت از سوی دفتر مرجع عالیقدر تشیع منتشر شد آمده است: هلال ماه در غروب روز دوشنبه مشاهده نشد و لذا روز سه شنبه، روز آخر ماه شعبان تلقی می شود. و ماه مبارک رمضان از روز چهارشنبه (۲۵ فروردین ۱۴۰۰) آغاز می شود.
أعلن مکتبُ سماحه السید السیستانی (دام ظلّه) فی النجف الأشرف أن یوم غدٍ الثلاثاء هو المُتمم لشهر شعبان المعظّم ، و یوم الأربعاء الموافق (١۴ / ۴ / ٢٠٢١ م ) هو الأول من شهر رمضان المبارک لعام ١۴۴٢ للهجره.
آغاز بررسی صلاحیت نامز‌دهای شوراها
اعتماد: سید حمیدرضا کاظمی؛ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها گفت: «با پایان زمان قانونی، دیگر ثبت نامی نخواهیم داشت. البته ۲۱ فروردین‌ماه سیستم وزارت کشور قطع شد و ثبت‌نام‌ها با مشکل روبه‌رو شد. مقرر شد که در همه بخشداری‌های سراسر کشور، ثبت‌نام‌ها تا پایان روز اداری به‌صورت دستی انجام شود و در روز بعد آن (۲۲ فروردین‌ماه) اسامی ثبت‌نام‌شده روی سیستم بارگذاری شود».کاظمی در ادامه با توجه به آغاز بررسی صلاحیت‌ها و چگونگی انجام آن تأکید کرد: «آخرین زمان رسیدگی هیئت‌های اجرایی در بحث بررسی صلاحیت‌ها پایان ۲۱ فروردین‌ماه بود. از ۲۲ فروردین‌ماه اسامی به هیئت نظارت داده شد و این هیئت‌ها بررسی صلاحیت‌ها را آغاز کرده‌اند».
احتمال آزاد شدن پول‌های ایران در کره جنوبی
فارس: نخست‌وزیر کره جنوبی که برای پاره‌ای مذاکرات با ایران، وارد تهران شده گفته است که باید دارایی‌های مسدود شده ایران در این کشور به‌سرعت آزاد شود.به نوشته روزنامه «کره هرالد» «چونگ سای کیون» نخست‌وزیر کره جنوبی روز دوشنبه گفت باید به‌سرعت هفت میلیارد دلار پول مسدود شده ایران بازگردانده شده تا بن‌بست بین دو طرف حل شود. چونگ به خبرنگاران همراه با خود گفت: من قبلاً گفته‌ام که این پول، پول ایران است و باید به صاحب آن برگردانده شود. بهتر است راهی پیدا شود و سریع این مبلغ  را برگردانیم.وی افزود:انجام این کار به نفع کره جنوبی است و باید برای غلبه بر محدودیت‌های مختلف تلاش شود. نخست‌وزیر کره جنوبی یادآوری کرد که مقام‌های ایرانی در جلسات خود ناامیدی خود را از بن‌بست موجود ابراز داشته و خواستار راه‌حل سریع شدند. 
تخلف هیئت‌رئیسه مجلس
برنا: جبار کوچکی نژاد، عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه و نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در رابطه با عملکرد هیات رئیسه مجلس یازدهم گفت: طرح‌های دوفوریتی حق نمایندگان است و کسی نمی‌تواند این حق را از آن‌ها سلب کند، درروند رسیدگی به بودجه ۱۴۰۰، تخلف هیات رئیسه آشکار بود. مجلس محل قانون‌گذاری و اجرای قانون و آیین‌نامه است نباید تخلفی صورت بگیرد، رئیس و اعضای هیات رئیسه تفاوتی با سایر نمایندگان ندارند، گزینشی عمل‌ کردن و به حاشیه راندن مجلس و صرفاً یک تیم را به متن آوردن، کار درستی نیست. او ادامه داد: روش هیات رئیسه مجلس یازدهم غیرقانونی است، بسیاری از اقداماتی که توسط هیات رئیسه انجام می‌گیرد با بی‌اعتنایی و بی‌توجهی به آیین‌نامه همراه است، مجلس باید جلوی هزینه‌های غیرقانونی هیئت‌رئیسه را بگیرد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • دستگاهی که مسئول متوقف کردن دشمن بوده باید پاسخگو باشد
  • فرستادن پرونده استنکاف رئیس‌جمهور به قوه قضاییه قانونی نیست
  • خبرنامه
  • اگر FATF اجرا می‌شد، اختلاس صورت نمی‌گرفت
  • سیاست نگاه به شرق بدون تعامل با آمریکا موفق نخواهد بود
  • آقای وزیر بهداشت؛ استعفا دهید!
  • حمله به سایت نطنز مقابله با مذاکرات وین
  • خبر
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.