لوگو
1404 سه‌شنبه 10 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/07/11 - شماره 1663
نسخه چاپی

خبرنامه

تمهیدات شرکت گاز فارس برای ورود به فصل سرما
شیراز - محمود شبان سروستانی: تعمیرات دوره‌ای و برنامه‌ریزی مناسب در شرکت گاز فارس، تأمین پایدار انرژی در فصل سرما را  امکان‌پذیر می‌کند. مدیرعامل شرکت گاز فارس از آمادگی کامل شرکت گاز استان برای گازرسانی پایدار در فصل سرما خبر داد. حسینی، انجام مانورهای ماهیانه در ادارات استان، اجرای طرح مقاوم‌سازی ایستگاه‌ها و شبکه‌های گاز استان، نوسازی شبکه‌های گازرسانی و برگزاری  مستمر جلسات مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در سازمان مرکزی وادارات تابعه را ازجمله اقدامات انجام‌شده دانست. وی ادامه داد: تعمیرات اساسی ایستگاه‌های تقلیل فشار گاز، پایش و کنترل مصرف گاز سازمان‌ها وادارات در ماه‌های آتی، اجرای طرح بهینه‌سازی موتورخانه‌ی منازل مشترکین، صحت‌سنجی و استانداردسازی سامانه‌های گرمایشی مدارس و اجرای مصوبه هیئت‌وزیران در خصوص رعایت الگوی مصرف از دیگر برنامه‌های شرکت گاز فارس در آستانه فصل سرد سال است. وی ادامه داد: پیش‌بینی ما برای فصل زمستان، شناسایی محدودیت‌های موجود برای تأمین انرژی و ارائه راهکارهایی برای رفع این محدودیت‌ها در جلسات کمیته سوخت اضطراری است که این مهم با همراهی و همکاری وزارت نیرو و شرکت پالایش و پخش انجام می‌شود تا بتوانیم مصرف انرژی کشور را به صورت پایدار و مطمئن تأمین کنیم. مدیرعامل شرکت گاز فارس بار دیگر بر مدیریت مصرف انرژی گاز تأکید کرد و گفت: تنها در این صورت است که در ۶ ماهه دوم سال، انتقال گاز به صورت پایدار و مستمر ادامه داشته و زمستانی آرام و گرمی را تجربه می‌کنیم.

سرپرست شهرداری رشت 
در بازدید از سازمان مدیریت آرامستان های شهرداری رشت؛ عملکرد سازمان در ایام کرونا شایسته تقدیر است
 رشت-مهناز نوبری: علی بهارماست در بازدید امروز پنجشنبه ۸ مهر ۱۴۰۰ از سازمان مدیریت آرا مستانه‌ای شهرداری رشت با بیان اینکه عملکرد سازمان در اوج بیماری کرونا عملکردی جهادی و قابل‌تقدیر است، اظهار کرد: کارکنان این سازمان با از خود گذشتگی به ویژه در اوایل شیوع ویروس کرونا که هنوز ویروسی ناشناخته بود و کسی جرئت مواجهه با آن را نداشت، خدمات شایان توجهی به بهترین نحو ممکن به شهروندان ارائه کردند که این ایثار و مسئولیت‌پذیری شایسته تقدیر است. سرپرست شهرداری رشت افزود: افرادی که در این سازمان خدمت می‌کنند، انسان‌های ویژه‌ای هستند چون مراجعه‌کنندگان این سازمان در شرایط روحی مناسبی قرار ندارند، ازاین‌رو رفتار و عملکرد کارکنان این مجموعه در خدمات‌رسانی صحیح به مردم، می‌تواند از آلام مراجعه‌کنندگان عزادار بکاهد. در پایان این بازدید جواد شهند رئیس سازمان مدیریت آرا مستانه‌ای شهرداری رشت نیز طی گزارشی از عملکرد این سازمان، خواستار توجه ویژه مسئولان به این سازمان شد.

محمد یاسر طیب نیا مدیرعامل فولاد مبارکه در متالکس ۲۰۲۱ عنوان کرد
تعامل ذوب‌آهن اصفهان و فولاد مبارکه برای ارزش‌آفرینی بیشتر
 محبوبه عزیز: محمد یاسر طیب نیا مدیرعامل فولاد مبارکه با حضور در غرفه ذوب‌آهن اصفهان در متالکس ۲۰۲۱ به خبرنگار ما گفت: مبحث کمبود مواد اولیه در صنعت فولاد، به ویژه سنگ آهن در سال‌های اخیر بسیار موردتوجه قرارگرفته است. ایران کشوری است که در زمینه فولاد با توجه به سرمایه‌گذاری‌های انجام‌گرفته پیشرفت‌های خوبی را در بخش‌های مختلف رقم زده است.وی افزود: معادن فعلی کشور تا حدود ۱۵ سال آینده پاسخگوی نیازهای تولیدکنندگان فولاد خواهند بود و لذا این موضوع نشان می‌دهد در حوزه اکتشاف، اقدامات اثربخشی انجام نگرفته و در کل دو بخش صنعت و معدن به صورت متوازن حرکت نکردند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • انتظار نفت برای نشست اوپک
  • کشف و ضبط ۸۲ دستگاه ماینر در بورس
  • چرا قیمت ها در حال افزایش است؟
  • تورم؛ 43 درصد
  • خبرنامه
  • خبرنامه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.