لوگو
1404 سه‌شنبه 10 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/07/11 - شماره 1663
نسخه چاپی

خبرنامه

اهدای یک جلد قرآن 
با دست‌نوشته رهبر انقلاب به خانواده شهید لندی 
یک جلد قرآن کریم با دست‌نوشته رهبر انقلاب توسط رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران به خانواده شهید علی لندی اهدا شد. به گزارش خبرنگار مهر، عصر روز شنبه «پیمان جبلی» رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران برای عرض تسلیت به خانواده شهید علی لندی در منزل وی حاضر شدند. در این دیدار جبلی یک جلد قرآن مجید با دست‌نوشته رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید لندی اهدا کرد. به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان صداوسیما و هیئت همراه با حضور در گلزار شهدای روستای بلوطک لندی با قرائت فاتحه یاد و خاطره شهید علی لندی را گرامی داشتند.
عراقچی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی شد
با حکم سید کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی، سید عباس عراقچی به سمت دبیری شورا منصوب شد. به گزارش «انتخاب»، خرازی در این حکم از عراقچی خواسته است «تا نسبت به بازسازی دبیرخانه و توسعه نقش آن در تبیین سیاست‌های نظام و تنویر افکار عمومی جهانیان و تحقق منافع کشورمان» اقدام کند. عراقچی که در حال حاضر مشاور وزیر امور خارجه نیز هست، پیش از این مسئولیت‌هایی ازجمله سفیر ایران در فنلاند و ژاپن، معاونت حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه و نیز معاونت سیاسی این وزارتخانه را بر عهده داشته است. خرازی همچنین از محمدباقر خرمشان، دبیر سابق شورای راهبردی روابط خارجی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
روزنامه اطلاعات: تنها مخالف مذاکرات وین اسرائیل است
آنچه که واقعیت صحنه دیپلماسی نشان می‌دهد، ادامه ماجرای برجام و شروع مجدد گفتگوهای وین تا هفته آینده است که بسیاری انتظار نتیجه مثبت از آن دارند. روزنامه اطلاعات نوشت: سخنگوی وزارت خارجه ایران، (خطیب) به روزنامه «لوموند» گفت: «… دولت ایران به این نتیجه قطعی رسیده است که به مذاکرات برجام (هسته‌ای) بازخواهد گشت. گفتگوهای وین به زودی از سر گرفته خواهد شد.» مقام‌های دولت‌های اروپایی نیز ابراز امیدواری کرده‌اند که مذاکرات برای احیای توافق هسته‌ای با ایران به زودی از سر گرفته می‌شود. آنتونی بلی نکن وزیر خارجه آمریکا ضمن ابراز نگرانی گفت: «فرصت چندانی برای احیای توافق (برجام) باقی نمانده است.» مجموعه این اظهارنظرها نشان می‌دهد که ماجرای برجام همچنان ادامه دارد و از شواهد چنین برمی‌آید که نتیجه نهایی آن «مثبت» خواهد بود. در این میان رژیم صهیونیستی و لابی‌ قوی آن در نیویورک و در کنگره آمریکا تلاش وسیع دارد تا آینده نشست وین را از هم‌اکنون «شکست‌خورده» نشان دهد و از طریق رسانه‌های غربی در اختیار خود، آینده‌نگری منفی درباره ایران و برجام را در هاله‌ای از «تحریم‌های همه‌جانبه» و عبور به سوی جنگ تخریبی نشان و جلوه دهد.
 سومین نفت‌کش ایرانی حامل سوخت برای لبنان وارد خلیج سوئز شد
سایت اطلاع رسانی تانکر تراکرز اعلام کرد که سومین نفت‌کش حامل سوخت ایران برای لبنان ساعاتی پیش وارد خلیج سوئز شده است. به گزارش ایسنا، سایت اطلاع رسانی تانکر تراکرز که اخبار مربوط به حمل‌ونقل و ذخیره نفت خام در نقاط مختلف دنیا را دنبال و منتشر می‌کند با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر اعلام کرد که سومین محموله سوختی ایران به مقصد لبنان وارد خلیج سوئز شده است. بنابر اعلام تانکر تراکرز، این نفت‌کش که Fortune نام دارد، حامل گازوئیل یا بنزین است که از طریق بندر بانیاس در سوریه برای تحویل به حزب الله لبنان راهی سوریه است و اکنون از دریای سرخ وارد خلیج سوئز شده است. پیش از این نیز دو نفت‌کش دیگر از ایران به همین طریق سوخت مازوت به لبنان صادر کرده بودند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • راه‌حل انسداد سیاسی، گفت‌وگوی ملی است
  • وداع با خلبان افسانه‌ای امیر «منوچهر محققی»
  • ابتلای تعداد قابل ملاحظه‌ای از زائران پرواز نجف- کرمان به کرونا
  • روایت روزنامه نیویورک‌تایمز از وضعیت ایران
  • خبرنامه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.