لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/03/25 - شماره 1823
نسخه چاپی

اخبار شهرستان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای 
استان کرمانشاه؛
رانندگان وانت‌بار برای دریافت کارت هوشمند اقدام کنند
کرمانشاه  اکبری: مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: رانندگان وانت‌بارهای بین شهری جهت ثبت‌نام و دریافت کارت هوشمند به مراکز مجاز صدور کارت هوشمند مراجعه کنند. فریبرز کرمی گفت: بر اساس قوانین و مقررات موجود در بخش حمل‌ونقل هرگونه فعالیت درزمینه حمل‌ونقل جاده‌ای برون‌شهری کالا منوط به استفاده از اسناد حمل (بارنامه) است. وی بابیان اینکه به منظور ساماندهی و ایجاد نظم در نحوه بهره‌برداری و تردد ایمن وانت‌بارها در جاده‌های برون‌شهری و ارتقای سطح ایمنی در جاده‌های کشور انجام می‌شود، یادآور شد: به همین منظور دستورالعمل‌های مربوط به ساماندهی ناوگان وانت‌بار فعال در حمل‌ونقل برون‌شهری تدوین و شرایط برای اخذ کارت هوشمند راننده و ناوگان تسهیل شده است. وی گفت: رانندگان حوزه وانت‌باری برون‌شهری می‌توانند با مراجعه به تشکل‌های صنفی حمل‌ونقل کالای سطح استان و یا انجمن صنفی وانت‌بار استان کرمانشاه مراجعه و به نسبت تشکیل پرونده با شرایط؛ حداقل سن ۲۳ سال و داشتن گواهینامه رانندگی مجاز، دارا بودن مدرک پایان ابتدایی یا نهضت سوادآموزی، ارائه اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه، کارت ملی، پایان خدمت یا معافیت دائم و دو قطعه عکس ۴*۳می‌توانند نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.
کرمی در ادامه افزود: متقاضیان دریافت کارت هوشمند ناوگان وانت‌بار هم با ارائه مدارک، کارت وسیله نقلیه، ارائه گواهی معاینه فنی مجاز و معتبر، ارائه بیمه‌نامه شخص ثالث معتبر به انجمن صنفی رانندگان وانت‌بار استان کرمانشاه و یا انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل مراجعه و نسبت به دریافت کارت هوشمند اقدام کنند.

اردوی آمادگی گروه کوهنوردی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب بر روی قله توچال
کرمانشاه - اکبری:  گروه کوهنوردی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب اقدام به برگزاری اردوی آمادگی بر روی قله توچال در استان تهران نمود.  به گزارش روابط عمومی، گروه کوهنوردی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب با مساعدت مهندس رضایی مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب و همکاری پایگاه بسیج رهروان ولایت و امور ورزش، متشکل از آقایان حامد خرسند پور سرپرست گروه، بهروز بابایی مربی، عبدالعلی مه پیما و فرهاد فتاحی موفق به صعود به قله توچال شدند و به منظور آمادگی بیشتر برای صعودهای بعدی اقدام به برگزاری اردوی آمادگی و شبمانی بر روی این قله کردند.  ماش الله حسینی رئیس امور ورزش نفت گاز غرب با تشریح نحوه صعود به قله گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته توسط پایگاه بسیج رهروان ولایت و امور ورزش و طی تقویم ورزشی شرکت و آماده سازی‌های صورت گرفته قبلی، صعود به قله توچال در دستور کار قرار گرفت و گروه شرکت‌کننده توانست طی برنامه‌ای 2 روزه به این قله صعود کنند. وی با ارائه توضیحاتی در رابطه با ویژگی‌های طبیعی این قله گفت: توچال نام قلّه‌ای در شمال استان تهران است که بلندای آن ۳٬۹۶4 متر از سطح دریاست و بخشی از دامنه رشته‌کوه البرز هست. دامنه جنوبی توچال در مجاورت شهر تهران و قلّه آن نیز مشرف به این شهر است.  رئیس امور ورزش در پایان با اشاره به برنامه‌های مختلف این واحد در ستاد و مناطق عملیاتی تابعه(نفت شهر/تنگ بیجار، چشمه خوش/دهلران/سرگان مالکوه و ایلام) تصریح کرد: این واحد علاوه بر برنامه‌های کوهنوردی، نسبت به اجرای برنامه‌های پیاده‌روی و کوه‌پیمایی خانوادگی و برنامه‌های آموزشی مقدماتی کوه‌پیمایی، برگزاری مسابقات مختلف ورزشی برای همکاران و خانواده‌های آنان، اجاره سالن‌های ورزشی برای استفاده همکاران و آموزش آنها و …. به منظور گسترش فرهنگ ورزش و بالا بردن روحیه نشاط و شادابی در بین همکاران و خانواده ایشان، اقدام کرده است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • حقوق ۴۰ میلیون تومانی نگهبان یک شرکت!
  • انسداد 5000 حساب بانکی در معاملات طلا و ارز
  • گرانی 2000 قلم دارو/ افزایش قیمت دارو همسو با تورم در راه است
  • جزییات تازه از سرقت بانک ملی
  • اخبار شهرستان
  • فرماندار اسلامشهر : با متخلفان ساخت‌وسازهای غیرمجاز درسته شهرستان برخورد قاطع می‌شود
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.