مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی خبر داد
درآمد ۱۲۶ میلیون دلاری با گازسوز کردن خودروهای عمومی
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران گفت: برای اجرای دوگانهسوز کردن خودروهای عمومی تا امروز ۷۲ میلیون دلار برای تبدیل ۲۱۳ هزار خودرو هزینه شده و در مقابل از محل صرفهجویی در مصرف سوخت مایع، ۱۲۶ میلیون دلار درآمد ایجادشده است.
به گزارش ایرنا، علیاکبر نژاد علی، روز گذشته در مراسم رونمایی از زیرساختهای ایجادشده در راستای تکالیف قانونی ابلاغی به شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، با اشاره به اینکه کسبوکار در این شرکت با نهایت بهرهمندی از دولت الکترونیک محقق میشود، افزود: این شرکت یکی از پیشگامان شرکتهای تابعه وزارت نفت در ارائه خدمات الکترونیکی است. وی ادامه داد: از تأمین، نگاهداشت، توزیع و رساندن فرآوردهها به مشتریان و بحثهای مرتبط با دریافت مجوزهای قانونی، اتصال به پنجره واحد خدمات دولت هوشمند انجامشده است. او تأکید کرد: توسعه دولت الکترونیک از نوارد اساسی بود و قرار بود کل کشور به این سامانه متصل شود. نژاد علی افزود: با توسعه دولت الکترونیک فعالیتهای سریع و چابک، مسئولیت پر و پاسخگو کارآمد، و فراگیر خواهد بود. مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی بیان کرد: اقدام دیگر تبدیل خودروهای بنزین به دوگانه سوز بوده است که در سال ۹۸ مصوب شد. نژاد علی گفت: ابتدا قرار بود یکمیلیون و ۴۶۴ هزار خودرو تبدیل شود؛ اما در مصوبه اصلاحی این تعداد به یکمیلیون و ۲۰۰ هزار خودرو رسید. وی بابیان اینکه با اجرای این طرح تاکنون، ۳۷۰ میلیون لیتر بنزین در کشور صرفهجویی شده است، افزود: برای اجرای این طرح تا امروز ۷۲ میلیون دلار برای تبدیل ۲۱۳ هزار خودرو هزینه شده و در مقابل از محل صرفهجویی در مصرف سوخت مایع، ۱۲۶ میلیون دلار درآمد ایجادشده است. مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با تأکید بر اینکه تا پایان سال جاری هر یک از دستگاهها موظفاند حداقل یکسوم از خدمات اختصاصی خود را بر بستر دولت الکترونیک ارائه کنند، ادامه داد: کلیه خدمات پرکاربرد دستگاههای اجرایی باید تا پایان امسال بر بستر دولت الکترونیک ارائه شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اعلام کرد:
افزایش ۱۸ درصدی داوطلبین آزمون ورود به حرفه مهندسان در خوزستان
اهواز - شبنم قجاوند [email protected] : آزمون ورود به حرفه مهندسان خوزستان مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان از افزایش ۱۸ درصدی داوطلبین آزمون ورود به حرفه مهندسان، کاردانهای فنی و معماران تجربی در استان خبر داد. داریوش حسینی اظهار داشت: آزمون ورود به حرفه مهندسان، کاردانهای فنی و معماران تجربی استان در چهار شهر دزفول، اهواز، آبادان و بهبهان و در ۱۱ حوزه برگزار شد. وی ادامه داد: این آزمون در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ۱۷،۱۶و ۱۸ شهریورماه سال جاری در استان همزمان با سراسر کشور و با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی برگزار شد. حسینی با اشاره به اینکه در این دوره در سراسر کشور ۲۸۲ هزار و ۵۴۸ نفر در آزمون شرکت کردهاند، گفت: در استان خوزستان ۱۱ هزار و ۷۵۴ نفر در این دوره شرکت داشتهاند که ۸۰ درصد شرکتکنندگان را آقایان و ۲۰درصد نیز بانوان بودند. مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان اظهار داشت : این آزمون برای اخذ ۳۱ صلاحیت حرفهای مختلف در رشتههای هفتگانه مهندسی و کاردانی و کارشناسان ماده ۲۷ در رشتههای عمران، معماری، تأسیسات مکانیکی، تأسیسات برق، ترافیک، نقشهبرداری، شهرسازی و معماران تجربی کارشناسان ماده ۲۷ برگزار شد.
۶۰۰۰ مگاوات نیروگاه جدید تا شهریور سال آینده وارد مدار میشود
معاون برنامهریزی شرکت برق حرارتی با تأکید بر اینکه تا پیک تابستان سال آینده ۶۰۰۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاههای کشور افزوده خواهد شد، گفت: در یک سال اخیر متوسط افزایش ظرفیت نیروگاههای حرارتی حدود سه برابر سالهای گذشته بوده است. به گزارش ایسنا، امیر دودابینژاد امروز در برنامهای تلویزیونی بابیان اینکه شرکت برق حرارتی وظیفه راهبری تولید و توسعه ظرفیت تولید برق حرارتی کشور را بر عهده دارد، افزود: تابستان سال گذشته به لحاظ تأمین برق با دشواری فراوانی مواجه بوده و همین امر منجر به بروز خاموشیهای متعدد در نقاط مختلف کشور شده بود. بدین منظور از شهریورماه سال گذشته برنامهریزی منسجمی برای عبور موفق از پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفت. دودابینژاد اضافه کرد: همین امر منجر شده بود تا میزان تولید برق نیروگاههای به رقابی روند نزولی گرفته و با افت سطح آبهای زیرزمینی میزان مصرف برق بخش کشاورزی برای استحصال آب افزایشیاید که تمامی این مسائل منجر به تشدید نا ترازی ۱۵ هزار مگاواتی تولید و مصرف برق سال گذشته شده بود.